Vynikajúce.....od Dr.Oetkera.....stoja za vyskúšanie.....výborne chutia aj bez náplne....
30ks
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
13 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 4 ks |
|
| štipka |
|
| 300 g |
|
| 1 ks |
|
| 350 g mleté nelúpané |
|
| Náplň: | |
| 150 g |
|
| 100 g mäkké |
|
| 3 PL (mandľový) |
|
Postup
-
1
Na cesto si vyšľaháme bielky so soľou na tuhý sneh.
-
2
Ručne zľahka vmiešame cukor,vanilkový cukor a mandle.
-
3
Pomocou dvoch kávových lyžičiek tvoríme z cesta na plechu vyloženom papierom na pečenie alebo fóliou malé kôpky.Vyjde nám asi 60 ks.Pri izbovej teplote ich necháme cez noc vysušiť.Na druhý deň upečieme.
-
4
Na náplň rozpustíme čokoládu vo vodnom kúpeli a necháme vychladnúť.Potom vyšľaháme s maslom a likérom na penu.
-
5
Náplňou naplníme polovicu vychladnutých hrudiek pomocou cukrárenského vrecka alebo guľatého noža a druhou polovicou ich priklopíme.









Diskusia k receptu