Recept mam od kamosky,myslela som,ze venceky su narocna vec,ale pritom su uplne jednoduchce a velmi chutne
porcií
Postup
-
1
Vodu dame zohriat,pridame nakrajany palmarin,nechame rospustit a pridame muku.Premiesame a nechame vychladnut.Po vychladnuti premiesame slahacom a postupne hadzeme po jednom vajicku-naozaj po jednom inak by sa nam to dobre nevyslahalo a mohlo by to ist cele do kosa :)Dame do sacika a robime venceky na suchy plech.Pecieme vo vyhriatej rure,pocas pecenia sa snazime ruru neotvarat inak na splasknu.
- 2
PLNKA : Zo surovin uvarime puding a nechame vychladnut. Potom primiesame plamarin a prask.cukor.
- 3
Venceky poprekrajujeme a plnime kremom,mozme na krem dat aj slahacku,je to chutnejsie.Nakoniec posypeme prask.cukrom Dobru chut
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Prepáčte, prosím. Ale na Vareche som videla precíznejšie napísané recepty. Apropo-odpaľované venčeky sú výborný krémový zákusok.