Foto: m0nika
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájanú kapustu dáme do hrnca, osolíme, okoreníme, posypeme rascou a zalejeme trochou vody.
- 2
Dusíme takmer do mäkka.
- 3
Pridáme podľa chuti ocot a cukor, paradajkový pretlak a dodusíme.
- 4
Ak je kapusta veľmi riedka zaprášime hladkou múkou, pod pokrievkou necháme spariť, premiešame a hotovo. Najlepšia je trochu preležaná...
- 5
My robievame s opečenými špekáčikmi alebo párkami a s chlebíkom. Dobrú chuť! Pozn. redakcie: bez špekáčikov ide o vegetariánske jedlo :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu