
Zemiakové placky bez škrobu
Tento recept som si upravila , pretože mám cukrovku a takto sú placky lepšie stráviteľné.

Voňavá morka
Umyté morčacie stehno prešpikujeme cesnakom a rozmarínom, dobre ochutíme maggi a čiernym korením zvonku aj zvnútra...

Kalerábový prívarok
Kaleráby očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kocky. Vložíme ich do vriacej osolenej vody a...

Rajský salát s černou čočkou
Rychlý, skvělý, osvěžující. Černá čočka chutná jinak než běžná, zelená, má krásnou...

Kôprový koláč s hlivou
Hlivu nakrájame a uvaríme v slanej vode spolu s rascou. Lístkové cesto rozvaľkáme a uložíme na...

Cestovinový šalát
Tento recept pochádza z kuchárskych kníh. Otvorím si kuchársku knihu, alebo knihy a listujem....

Šampiňóny s tofu a hráškom
Recept som dostala od synovcovej manžely a je fantastisky dobrý.

Kuracia polievka so zeleninou a ryžou
Kuracia polievka so zeleninou a ryžou je tradičné jedlo plné chuti a výživných ingrediencií. Ideálna na zimné dni....

Dýňové (tekvicové) cannelloni
Dají se dělat ze všech dýní a ze všech jsou výborné. V kombinaci se...

Pohánková torta s brusnicami
Prirodzene bezlepkové múky (známe aj ako jednodruhové) majú v našom sortimente svoje zaslúžené miesto. Dnes vám...

Tekvicový koláč
Hokkaido (alebo maslovú tekvicu) vydlabeme a nakrájame na kocky, uvaríme domäkka vo vode. Vodu scedíme...

Brokolicová karí polievka
Na urestovanú cibuľku dáme nakrájanú brokolicu (celú, nielen hlavičky), zalejeme vodou, pridáme korenie a...

Čokoládovo-smotanovo-jahodová mňamka s chilli
Prišla na mňa chuť na sladké, ale mala som chuť aj na čokoládu, aj na...

Bravčový jazyk na mrkve
Jazyky vopred dáme variť do slanej vody a potom im stiahneme kožu z povrchu jazyka, , ,...

Bravčová pečienka v jogurtovej omáčke
Nevšedné kombinácie zdanlivo sa nehodiacich surovín urobia na tanieri prekvapujúcu explóziu chutí. Takto poeticky som si...

Slivkovo - tvarohová pochúťka
Múku, mlieko, vajcia a soľ zmiešame a cesto necháme 20 minút oddýchnuť. Slivky necháme...

Talianske plnené cestoviny casoncelli à la Bergamo
Vychutnajte si skvelé talianske cestoviny s názvom prekrásneho Bergama.

Rýchla cuketová polievka zo „zvyškov“
Rýchla cuketová polievka z malého množstva surovín, ktorá má veľmi príjemnú a lahodnú chuť.

Zelený šalát s farro a opečeným hroznom
Variant chutnej „zelenej” zmesi šalátu, obohatený farrou. Farro (i farro „perlato“) je taliansky názov pre...
Bezlepkové snehové indiánky
Svieže indiánky s punčovou polevou neurazia ani tých najnáročnejších a sú lepšie ako z obchodu. Neveríte?...
Druhy jedál
Bezmäsité jedlá
Mäsité jedlá
Cestoviny
Exotické jedlá
Huby
Nápoje
Ovocné
Pizza
Podľa prípravy
Rýchle jedlá
Syry
Zelenina
Zemiaky