Mexikom inšpirovaný burger.
Suroviny
| 1 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 1 stopka | 
                                                             | 
                                                    
| 1 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 1 konzerva | 
                                                             | 
                                                    
| 2 strúčiky | 
                                                             | 
                                                    
| 1 PL | 
                                                             | 
                                                    
| 1/2 PL | 
                                                             | 
                                                    
| 1 PL | 
                                                             | 
                                                    
| 1/2 PL | 
                                                             | 
                                                    
| 1 PL | 
                                                             | 
                                                    
| 1 PL | 
                                                             | 
                                                    
| z 1 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 1 PL | 
                                                             | 
                                                    
| 
                                                             | 
                                                    |
| 
                                                             | 
                                                    |
| 2 PL | 
                                                             | 
                                                    
| 
                                                             | 
                                                    
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Na oleji osmažíme na drobno nakrájanú cibuľu a zeler 7 min. Pridáme cesnak. Snažíme ďalšie dve tri minúty. Odstavíme z ohňa a pridáme všetky koreniny a cukor. Zmiešame a zmes necháme vychladnúť.
- 2
 Fazuľky necháme odkvapkať. Pridáme koreninovu zmes a cícerováú múku. Limetka. Čerstvý koriander.
- 3
 Burger môžme piecť v rúre alebo na panvici. Namiesto cicerovej múky možno Použiť obyčajnú.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





 


fazulovy alebo zeleninovy "burger" robim dost casto. Nemusim jest stale maso a fazula je nahrada za maso takze nas zasyti.
Len sa mi zda, ze toho korenia si daval privela do mnozstva ktore si robil.
Asi máš pravdu. Normálne robievam asi z troch až štyroch konzerv. Prepočítam a upravím. Vďaka.
11 porcií.