Mexikom inšpirovaný burger.
Suroviny
1 ks |
|
1 stopka |
|
1 ks |
|
1 konzerva |
|
2 strúčiky |
|
1 PL |
|
1/2 PL |
|
1 PL |
|
1/2 PL |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
z 1 ks |
|
1 PL |
|
|
|
|
|
2 PL |
|
|
Postup
-
1
Na oleji osmažíme na drobno nakrájanú cibuľu a zeler 7 min. Pridáme cesnak. Snažíme ďalšie dve tri minúty. Odstavíme z ohňa a pridáme všetky koreniny a cukor. Zmiešame a zmes necháme vychladnúť.
- 2
Fazuľky necháme odkvapkať. Pridáme koreninovu zmes a cícerováú múku. Limetka. Čerstvý koriander.
- 3
Burger môžme piecť v rúre alebo na panvici. Namiesto cicerovej múky možno Použiť obyčajnú.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
fazulovy alebo zeleninovy "burger" robim dost casto. Nemusim jest stale maso a fazula je nahrada za maso takze nas zasyti.
Len sa mi zda, ze toho korenia si daval privela do mnozstva ktore si robil.
Asi máš pravdu. Normálne robievam asi z troch až štyroch konzerv. Prepočítam a upravím. Vďaka.
11 porcií.