4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
60 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Umyté mäso nakrájame na plátky a poukladáme do pekáča. Zmiešame jablká nakrájané na jemné plátky, hrozienka, škoricu a kukuričný škrob. Zmesou obložíme mäso a podlejeme vodou.
- 2
Zakryjeme pokrievkou a vložíme do vopred vyhriatej rúry. Pečieme na 200 stupňov Celzia asi 35 minút, ak treba priebežne podlievame vodou.
- 3
Upečenou jablčno- hrozienkovou zmesou obložíme povrch mäsa, opät zakryjeme a dopekáme ďalších 20 minút domäkka.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu