Bravčová panenka DIA

redakcia - fotkaredakcia, 25. septembra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
60 minút
na 200 °C

Suroviny

1/2 kg
3 ks
2 PL
2 PL
1 KL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Umyté mäso nakrájame na plátky a poukladáme do pekáča. Zmiešame jablká nakrájané na jemné plátky, hrozienka, škoricu a kukuričný škrob. Zmesou obložíme mäso a podlejeme vodou.

  2. 2

    Zakryjeme pokrievkou a vložíme do vopred vyhriatej rúry. Pečieme na 200 stupňov Celzia asi 35 minút, ak treba priebežne podlievame vodou.

  3. 3

    Upečenou jablčno- hrozienkovou zmesou obložíme povrch mäsa, opät zakryjeme a dopekáme ďalších 20 minút domäkka.

Diskusia k receptu


Jeden komentár
Vymazať
Nie je to zlé,aj keď ja kombináciu mäsa a hrozienok (alebo ovocia) nemám rada,len nechápem,prečo je to dia.