Foto: katherinkatka
inšpirácia od autorky luca30 (cz). Potešia sa im najmä deti.
5
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
zmiešame kokos, múčkový cukor s bielkom a rumom.
-
2
vypracujeme hustú hmotu, ak sa bude moc lepiť môžme pridať lyžičku múky.
-
3
Dáme na chvíľku povariť mandle, aby sa lahšie šúpali.
-
4
Rozpustíme si nad parou čokoládu.
-
5
Vytvarujeme z hmoty mišky a dáme im po stranách ušká z mandlí.
-
6
Pridáme na zadok špáratká a dokreslime im pomocou namočenej špandle do čokolády očká a nos.
-
7
môžeme urobiť aj variáciu ježka, napicháme kúsky nakrajanej na obdlžničky čokoládu a na vrh postrúhanú čokoládu.
Diskusia k receptu