Hlavné jedlá (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Baklažánové ufo

Bezmäsité jedlá

strašne prší tak som si musela nejak navodiť letnú atmošku :) fotila som ešte na plechu lebo ináč...

prazdny

Plnená paprika

Bravčové mäso

Klasika. Mám rada sladkú šťavu a veľa šťavy. Ja tento recept volá gule......

prazdny

Pečené rebrá s krúpkovo-petržlenovým šalátom

Bravčové mäso

Zabíjačka patrí medzi slovenské gurmánske tradície a hostia tieto jedlá stále vyhľadávajú. Kvalitné, dobré a...

prazdny

Ražniči z lososa

Hlavné jedlá

Komerčný recept<br /> Napichajte kocky lososa a limetku na špajdle a vychutnávajte si úplne nové ražniči s vašim...

prazdny

Krémové krevetové rizoto

Hlavné jedlá

Chutný recept s krevetami? Poďte vyskúšať recept na toto rýchle krémové krevetové rizoto, ktorého chuť si zamilujete. Je tak jednoduché na prípravu a hotové do 25 minút....

prazdny

Šunka so sušeným ovocím bez marinády

Bravčové mäso

Originálny a jednoduchý recept na prípravu šunky, ktorý si vo vašej kuchárskej knihe určite nájde miesto....

prazdny

Kurča Alečo

Kuracie mäso

tento recept neviem odkiaľ so ho zohnal niečo sa mi mary že asi s knihy Petra Novotného...

prazdny

Stehno plnené klobásou na paradajkovej omáčke.

Bravčové mäso

Obľúbený recept na príležitosti. Stehno použite bravčové, alebo morčacie.

prazdny

Stehno z perličky na hráškovej kaše

Hlavné jedlá

Popravde, perličku som ešte nejedla a minule ju mali v obchode za dobrú cenu. Kedže...

prazdny

Jarné zemiačiky

Bezmäsité jedlá

Nakrájanú cibulu opražíme na olivovom oleji, potom pridáme nasekanú jarnú cibuľku. Osolíme, okoreníme,...

prazdny

Tekvicové lievance bez lepku

Dezerty

Máte chuť na výdatné sladké raňajky, ktoré vás zahrejú? Pripravte si chutné a jednoduché tekvicové lievance...

prazdny

Závitky z rybích filiet

Hlavné jedlá

Rybie filety necháme rozmraziť, zbavíme ich prebytočnej vody, pokvapkáme ich citrónovou šťavou a okoreníme korením...

prazdny

Morčacia pečeň na bielej cibuli a paprike

Hlavné jedlá

Kupujúci má vždy a všade chodiť s otvorenými očami. Tentoraz sa to oplatilo aj mne...

prazdny

Pečené bravčové .... moje mňam

Bravčové mäso

toto bolo vždy moje mňam, ani mäso som ...

prazdny

Halloumi Tacos

Bezmäsité jedlá

Bezmäsitý party snack, farebná fiesta chutí a farieb.

prazdny

Dráčikov dych na svetlom pive

Bravčové mäso

Racept mám medzi svojimi a v úvodzovkách je SLOVENKA, ponúkam vám ho a Stefanovi som ušetrila aj...

prazdny

Treska s mandľami a so zemiakovou kašou

Hlavné jedlá

Ošúpané zemiaky nakrájame a uvaríme v osolenej vode domäkka.

prazdny

Bažantie prsičká na malinách

Hlavné jedlá

Postup: Prsíčka osolíme a okoreníme z oboch strán a pridáme lístky tymiánu. Takto okorenené prsíčka opečieme...

prazdny

Pečené kačacie prsia na kukurici

Hlavné jedlá

Dnešný tak trošku oddychový a rýchly obedík...

prazdny

Červená rýže s karfiolem

Bezmäsité jedlá

Červená rýže je perfektní nejen jako příloha, ale má mnoho dalších způsobů využití. Záleží...

prazdny

Paprikovo– paradajkové zemiaky

Bezmäsité jedlá

Zemiaky uvaríme v šupke, po vychladnutí olúpeme a nakrájame na väčšie kocky. V hrnci na...

prazdny

Pečienka s tofu a lečom

Kuracie mäso

Mala som kúpenú pečienku a chcela som urobiť niečo rýchle. Čas varenia je len odhadom, ...

prazdny

Obložená ryža MÉCHIKÁNO

Bezmäsité jedlá

Je sezóna zelenej fazuľky, ľahodnej, chutnej a zdravej to strukoviny, treba využiť možnosť použiť...

prazdny

Rozmarínové kuriatko

Kuracie mäso

Šikovne hotové na jednom pekáčiku

prazdny

Salámové košíčky

Hlavné jedlá

Je to starý recept, objavila ho ešte moja mama v kalendári pre gazdinky. Používal sa...

prazdny

Jarný plnený kaleráb

Bravčové mäso

Mladé kaleráby očistíme a vršky odkrojíme. Vnútro kalerábov vydlabeme tak, aby steny kalerábu ostali asi...

prazdny

Ryžovo-ovsená ovocná kaša

Hlavné jedlá

Jedlo je vhodne na ranajky, desiatu alebo olovrant:)

prazdny

Jarné kaleráby plnené klobásovým mäsom

Bravčové mäso

Dnešný obed v znamení skorých kalerábov, ktoré som naplnila mäsom z neúdenej domácej klobásky. veľmi...

prazdny

Kotleta s rozmarínovými haluškami a kalerábovým pyré

Bravčové mäso

Očistenú kotletu konfitujeme v bravčovej masti pri 75 °C asi 1, 5 hodiny.