Postup
-
1
Na rybie filé položíme plátok nepravého lososa a 2 olivy. Filé stočíme do rolky, spevníme špáradlom, posolíme a posypeme rybacím korením. Takto pripravené rybie filé opečieme.
- 2
Omáčka: dáme variť pomarančový džús, pridáme cukor, nastrúhanú pomarančovú kôru a pomarančový likér. Privedieme do varu.
- 3
Šťavu zahustíme solamylom a rozmiešame v troche vody. Na záver pridáme na zjemnenie smotanu a maslo.
- 4
Omáčka je krémovej konzistencie a nie je príliš hustá. Rolku rozkrájame na kolieska tak, aby vynikla mozaika, a kladieme na omáčku.
- 5
Podávame so zemiakovými kroketami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu