Prepelica s batátami a jablkami
Marián Hajtol
kuchár siete Accor-Pannonia Slovakia, 26. októbra 2016
kuchár siete Accor-Pannonia Slovakia, 26. októbra 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
60 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Prepelice vložíme do vymasteného pekáča. Obložíme jablkami, citrónom a pridáme rozkrojené batáty. Potrieme maslom, podlejeme vývarom, osolíme, okoreníme, pridáme rozmarín, nádobu zakryjeme a pečieme pri teplote 180 °C asi 45 minút.
- 2
Potom vyberieme z rúry, odokryjeme, natrieme maslom a dopekáme dozlatista asi 15 minút. Podávame poliate výpekom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu