Foto: elixir
Toto je spôsob úpravy morčacej pečene, ktorý mi doteraz asi najviac chutil... a rýchlovka.
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Začneme tým, že si rozohrejeme maslo na panvici a očistenú pečeň nakrájame na plátky.
-
2
Dáme ju opekať na panvicu, potom nakrájame šunku na pásiky a pridáme ju k pečeni.
-
3
Keď sú plátky opečené, pridáme aj cibuľku a necháme ju opiecť sa do sklovita.
-
4
Potom podlejeme obsah panvice vínom, pridáme doň korenia a dusíme okolo 15 minút na slabšom plameni.
- 5
Nakoniec posolíme a servírujeme s prílohou. Ja som použila špenátovú knedľu a ovocie.
- 5
Diskusia k receptu