Lístkový závin s kuracinkou a hubami

Ján Petrovka
šéfkuchár hotela Armales v Stakčíne, 18. júla 2011
Lístkový závin s kuracinkou a hubami
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
15 minút
príprava
8-12 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
200 g (sušených a vopred namočených, mrazených alebo čerstvých)
2 strúčiky
200 g




Postup

  1. 1

    Kuracie mäso nakrájame na menšie plátky a naklepeme.

  2. 2

    Z húb, vajíčok, petržlenovej vňate a soli pripravíme plnku, ktorou mäso naplníme.

  3. 3

    Prudko ho opečieme a zabalíme do rozvaľkaného (hrúbka cca 0,5 cm) lístkového cesta, potom ho upečieme v rúre.

Diskusia k receptu

niky13
Mňam, dala by som si.... koľko tam ide vajíčok?
bozulka
@niky13 , keď nie sú recepty od varecháčov tak sa nič nedozvieš.Počet kusov záleží od teba koľko asi budeš potrebovať plnky.
zmmm
ale keď sa tak pozerám na fotku, tak sa mi nezdá, že by v tej plnke boli vajíčka
cica2
krásne foto a určite je to výborné! Podľa množstva húb, by asi stačili dve vajíčka do tej plnky...
kucharek11124
ja som si to vymyslel tak ze som namiesto tej plnky som spravil taku hustejsiu prezenicu a tym som to naplnil... :D




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia