Lístkový závin s kuracinkou a hubami
Ján Petrovka
šéfkuchár hotela Armales v Stakčíne, 18. júla 2011
šéfkuchár hotela Armales v Stakčíne, 18. júla 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
8-12 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie mäso nakrájame na menšie plátky a naklepeme.
- 2
Z húb, vajíčok, petržlenovej vňate a soli pripravíme plnku, ktorou mäso naplníme.
- 3
Prudko ho opečieme a zabalíme do rozvaľkaného (hrúbka cca 0,5 cm) lístkového cesta, potom ho upečieme v rúre.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu