Kuracie rezne s hubovou omeletou

Karol Sklenár
šéfkuchár penziónu Energetik v Demänovskej Doline, 12. apríla 2011
Kuracie rezne s hubovou omeletou
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie

Suroviny

500 g
8 ks
250 g mrazené
300 g
125 g
200 g
25 g
200 g
100 g
200 g




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia jemne vyklepeme, osolíme a okoreníme, na jarnej cibuľke a masle orestujeme huby a pridáme rozšľahané vajíčka. Pripravíme praženicu, ktorou naplníme kuracie prsia a zvinieme do fólie. Varíme vo vriacej vode asi 15 minút. Baklažán nakrájame na hrubšie kolieska, osolíme, okoreníme a poopekáme na masle.

  2. 2

    Nakladané huby orestujeme na masle, pridáme smotanu, cesnak a necháme zredukovať (zmenšiť objem varom). Touto omáčkou môžeme neskôr poliať baklažán.

  3. 3

    Keď máme kuraciu roládku uvarenú, vybalíme ju z fólie a ešte poopekáme na panvici na olivovom oleji z každej strany cca 3 – 4 minúty.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia