
Mäsová roláda s hríbmi
V miske zmiešame pomleté mäso s mliekom a polovicou postrúhaného syra. Zmes ochutíme soľou, vegetou,...

Filipínska ryža
Tento recept je z kuchárky ktorú som dostala zhruba pred 7 rokmi ale nikdy som z nej...

File so pstruha sa sparenou zeleninkou
Toto pravidelne robievam ľuďom, ktorých mám rád a viem, že ich tým poteším.

Špaldové rezance s mascarpone a krevetami
Zo surovín na rezance vypracujeme hladké, nelepivé cesto. Ak pridáte do cesta bazalku, posekajte...

Mäsové guľky v jablkovej omáčke
Recept mám od mojej mamky :) Toto jedlo patrí k mojim najobľúbenejším :)

Těstoviny z kysaného zelí pod hrudkovým tvarohem a slaninou
Množství uvedená jsou na dvě porce.

Plnené jelenčie pliecko
Časť jelenčieho mäsa som spracovala na medailónky a časť som naplnila... medzi mäsom nie je zaradené jelenčie...

Fettucine alla Carbonara
Klasický recept z východného Talianska. K tomuto jedlu je najvhodnejší paradajkový šalát z bazalkou a -...

Marhuľovo-čokoládové rezy so želatínou
jednoducho mňam :) sladké, kyslé, osviežujúce, ľahúčkéé... proste mňam :) marhule mama zavára od...

Cibuľovo-zemiakový nákyp
*Tento recept ma pred rokmi zaujal v prílohe denníka Korzár svojou jednoduchosťou. Jedlo nám chutilo, ...

Cuketový sendvič s hlivou a olivami
Umytú cuketu rozpolíme a vyberieme vnútro. Vybraté vnútro cukety nakrájame na malé kocky.

Tuniakové špagety
Na prvý pohľad toto jedlo možno pre niekoho nebude vyzerať vábivo, ale chutí skvelo. Je to...

Flank steak s krémovým hubovým rizotom a hľuzovkovou penou
Recept od Martina Korbeliča

Kačacia pečeň s višňovou omáčkou
Tokajské víno a koňak dáme do hrnca, zohrejeme na 50 °C, zapaľovačom zapálime a necháme vyhorieť...

Ostré rybie ražniči
Očistené porcie kapra čiastočne odkostíme, osušíme, prešpikujeme plátkami cesnaku, okoreníme, poprášime čili korením (mletou štipľavou paprikou), nakrájame...

Šampiňóny plnené bylinkovým maslom
Tento recept máme veľmi radi. Je veľmi lahodný. Ako prílohu zvyknem urobiť pečené zemiačky v...

Grilovaná zelenina
Nato, že je grilovanie na Slovensku tak veľmi obľúbené, sa tu grilovacieho korenia používa pomenej.

Makaróny na ázijský spôsob
Na panvici rozpálime olej. Mäso nakrájame na malé kúsky, okoreníme ho a dáme prudko opiecť...

Šampiňóny plnené mäsom a orechmi
Do misky dáme mleté mäso, 2 PL mletých orechov, biele korenie, soľ, PL...

Zemiakové myši
Zemiaky v šupke umyjeme, nakrájame na väčšie kúsky a dáme do pekáča do ktorého sme dali...

Kurča na hubách
Kurča rozdelíme na porcie a osolíme. Opražíme zo všetkých strán na rozohriatom oleji a odložíme do...

Bylinkové morčacie
Morčacie mäso nakrájame na kocky, posolíme, okoreníme, pridáme olej, sójovú omáčku, cesnak,...

Čángo guláš
Mäso opláchneme a nakrájame na 30–40 g kúsky. Do kastróla dáme masť, na plátky nakrájanú...

Rolované kotlety
Mám moc ráda pořad Jiřího Babicy a zrovna včera dělal tady tyhle úžasné kotlety. Nezdály...