Foto: jody
Trochu som zasa experimentovala s jedným často používaným receptom a aj zmenou len dvoch ingrediencií mi vyšlo zas niečo úplne iné. Skúste, možno Vás Zobraziť celý popisTrochu som zasa experimentovala s jedným často používaným receptom a aj zmenou len dvoch ingrediencií mi vyšlo zas niečo úplne iné. Skúste, možno Vás osloví. Nám veru chutilo.
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Kura umyjeme a vložíme do plechu, kam sme naliali trochu oleja. Očistíme a na špalíky nakrájame koreňovú zeleninu.(Ja viem, že kaleráb nie je koreňová zelenina, ale hádam nebudem kvôli kúsku kalerábu špekulovať nad novým názvom, však uznajte! :-))
-
2
V miske rozmiešame popučený cesnak(veľa, veľa) so soľou, olejom, paprikou a troškou citrónovej šťavy. Zmesou potrieme kurča.
-
3
Ku kuraťu pokladieme zeleninu, posypeme všetko oreganom, podlejeme vodou a šupneme do trúby.
-
4
Za občasného podlievania upečieme do mäkka. Podávame s ryžou. Dobrú chuť.
vďaka za inšpiráciu.........