2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V osolenej vode s PL oleja uvaríme lasagne. Uvarené lasagne vložíme do misy so studenou vodou. Kým sa lasagne varia, osmažíme na oleji najemno nakrájanú cibuľu a cesnak. Cibuľovú zmes zmiešame s ricottou. Pridáme najemno nakrájanú rukolu, nastrúhaný parmezán, vajce, trochu nastrúhaného muškátového orieška a najemno nakrájanú šunku. Okoreníme a prípadne aj dosolíme.
- 2
Všetko dôkladne premiešame a natierame na lasagnové pláty. Natreté pláty zvinieme a vzniknuté rolky prerežeme ostrým nožom na 3 kusy.
- 3
Závitky uložíme na stojato do pekáča, obložíme plátkami masla a dáme piecť do vyhriatej rúry pri teplote 180 °C. Zapekáme do zlatista.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu