Plnená morčacina

redakcia - fotkaredakcia, 3. marca 2010

Suroviny

4 plátky
Plnka:
100 g
4 PL
2 pl
120 g
1 KL
30 g
1 ks
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Umyté morčacie rezne osolíme a naklepeme. Cibuľu nakrájame na kocky. Kuskus uvaríme podľa návodu a necháme vychladnúť. Šunku nakrájame na jemné rezance.

  2. 2

    Náplň pripravíme nasledovne: zmiešame tavený syr so smotanou, sardelovou pastou, vmiešame šunku, cibuľu a hrášok. Trochu prisolíme a zahustíme vychladnutým kuskusom. Na každý plátok mäsa rozložíme náplň, preložíme ho na polovicu a spojíme špáradlom.

  3. 3

    Naplnené rezne obalíme v múke, vajciach a strúhanke a vyprážame na oleji dozlata. Podávame ich s varenými zemiakmi a šalátom.

Diskusia k receptu