Postup
-
1
Umyté morčacie rezne osolíme a naklepeme. Cibuľu nakrájame na kocky. Kuskus uvaríme podľa návodu a necháme vychladnúť. Šunku nakrájame na jemné rezance.
- 2
Náplň pripravíme nasledovne: zmiešame tavený syr so smotanou, sardelovou pastou, vmiešame šunku, cibuľu a hrášok. Trochu prisolíme a zahustíme vychladnutým kuskusom. Na každý plátok mäsa rozložíme náplň, preložíme ho na polovicu a spojíme špáradlom.
- 3
Naplnené rezne obalíme v múke, vajciach a strúhanke a vyprážame na oleji dozlata. Podávame ich s varenými zemiakmi a šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu