Kuracie kocky s dubákmi a hrubozrnnou horčicou
			   Anna Kramarčíková
šéfkuchárka reštaurácie U furmana v Tatranskej Kotline, 13. decembra 2010
		   
		   šéfkuchárka reštaurácie U furmana v Tatranskej Kotline, 13. decembra 2010

Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Očistené, umyté mäso pomelieme na mlynčeku, pridáme soľ, korenie, dobre vymiešame. Na dno pekáča dáme alobal vymastený olejom. Na to rozotrieme zmes do hrúbky 1,5 cm.
- 2
 Pečieme v rúre pri 150 oC 10 až 15 minút. Po upečení mäso nakrájame na 1,5 cm kocky. Dubáky nakrájame na tenké plátky a na rozpálenom masle orestujeme.
- 3
 Mäso potrieme horčicou a dubáky poukladáme vedľa mäsa. Horčice nesmieme dať veľa, aby neprekryla chuť mäsa a dubákov.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu