Kuracie kocky s dubákmi a hrubozrnnou horčicou
Anna Kramarčíková
šéfkuchárka reštaurácie U furmana v Tatranskej Kotline, 13. decembra 2010
šéfkuchárka reštaurácie U furmana v Tatranskej Kotline, 13. decembra 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Očistené, umyté mäso pomelieme na mlynčeku, pridáme soľ, korenie, dobre vymiešame. Na dno pekáča dáme alobal vymastený olejom. Na to rozotrieme zmes do hrúbky 1,5 cm.
- 2
Pečieme v rúre pri 150 oC 10 až 15 minút. Po upečení mäso nakrájame na 1,5 cm kocky. Dubáky nakrájame na tenké plátky a na rozpálenom masle orestujeme.
- 3
Mäso potrieme horčicou a dubáky poukladáme vedľa mäsa. Horčice nesmieme dať veľa, aby neprekryla chuť mäsa a dubákov.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu