Kuracia roláda s jablkovou plnkou
Peter Pikovský a Zuzana Štrbková
šéfkuchár a cukrárka z Grandhotela v Starom Smokovci, 28. septembra 2014
šéfkuchár a cukrárka z Grandhotela v Starom Smokovci, 28. septembra 2014
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Jablká ošúpeme, nakrájame na malé kocky a pokvapkáme citrónom. Na panvici rozpustíme 20 g masla, pridáme jablká, hrozienka a krátko restujeme.
- 2
Kuracie prsia nakrájame na plátky tak, aby sme mohli robiť rolády, zvyšné odrezky z pŕs rozmixujeme spolu so smotanou, pridáme pripravené jablká a hrozienka, osolíme a okoreníme. Touto zmesou plníme pripravené kuracie plátky.
- 3
Plátky mäsa zrolujeme, zabalíme do potravinárskej fólie a uvaríme vo vodnom kúpeli. Očistený karfiol si uvaríme v osolenej vode, scedíme a rozmixujeme na kašu, pridáme troška masla a smotany. Podľa potreby dochutíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu