Hovädzie chili

tayllor - bez fotkytayllor, 18. novembra 2009

Tento recept som si viacmenej vymyslel z hlavy.....veď fantázii sa medze nekladú.

2
porcie
5 minút
príprava
35 minút
tepelná úprava

Suroviny

480 g
1/2 ks
3 strúčiky
70 g
1 PL
1 PL
1 (opatrne páli) ČL
50 g
1 PL




Postup

  1. 1

    Cibuľu a cesnak si očistíme. Nakrájame na drobné kocky. Orestujeme na rozohriatom oleji. Pridáme mäso nakrájané na kocky a opäť spolu chvíľu restujeme. Pridáme soľ, čierne korenie a bobkový list.

  2. 2

    Nakrájame si nopales na tenšie rezančky. Pridáme ich k mäsu. Pretlak rozmiešame s asi 2dcl vody. Pridáme tak isto k mäsu teraz. Jednotilvé druhy chili omáčok pridáme k mäsu v závislosti od toho aké máte radi pikantné jedlo. Všetko spolu podusíme asi 20 min. Pridáme cukor a povarime za stáleho miešania asi ďalších 5 min.

  3. 3

    Podávame s ryžou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia