Tento recept som si viacmenej vymyslel z hlavy.....veď fantázii sa medze nekladú.
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu a cesnak si očistíme. Nakrájame na drobné kocky. Orestujeme na rozohriatom oleji. Pridáme mäso nakrájané na kocky a opäť spolu chvíľu restujeme. Pridáme soľ, čierne korenie a bobkový list.
- 2
Nakrájame si nopales na tenšie rezančky. Pridáme ich k mäsu. Pretlak rozmiešame s asi 2dcl vody. Pridáme tak isto k mäsu teraz. Jednotilvé druhy chili omáčok pridáme k mäsu v závislosti od toho aké máte radi pikantné jedlo. Všetko spolu podusíme asi 20 min. Pridáme cukor a povarime za stáleho miešania asi ďalších 5 min.
- 3
Podávame s ryžou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu