Vyprážané rezne z dvoch druhov mäsa

redakcia - fotkaredakcia, 1. marca 2010

Suroviny

800 g
800 g
100 g
3 ks
 trochu
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Z bravčovej krkovičky a z kuracích pŕs nakrájame 8 rovnakých rezňov, ktoré rozklepeme. Obidva druhy mäsa osolíme a okoreníme.

  2. 2

    Na kuracie rezne kladieme do stredu plátok masla, zakryjeme rezňom z krkovičky a po okrajoch poklepeme, aby sa mäsá spojili.

  3. 3

    Dvojité rezne obalíme v múke, v rozšľahanom žĺtku a strúhanke. Vyprážame vo veľkom množstve oleja dozlata z obidvoch strán. Hotové rezne podávame s citrónom.

Diskusia k receptu