Vyprážané paprčky

niah - fotkaniah, 4. októbra 2010

Náročné na prípravu, ale keď ľúbiš ozajstné jedlo, tak to stojí zato.

30´ minút
príprava
1-1,5 hod minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks na osobu
 podľa potreby
 podľa potreby
2-3  strúčiky
 na obalovanie
 na obalovanie
 na obalovanie




Postup

  1. 1

    Očistené a pozdĺž rozrezané br. nožičky dáme do osolenej vodi variť, pridáme aj cesnak. Keď je už mäso uvarané opatrne vykostíme, necháme vychladnúť. Okoreníme, osolíme a tradičným spôsobom v trojobale vyprážíme. Je to mňam.

Diskusia k receptu

evanaaa
Podobné tu bolo, tie paprčky a vychvalované, takže mám dojem, že je to ozaj dobré, paprčky musím vystriehnuť a kúpiť. Niah, ty si tu tuším nová, vitaj teda medzi nami, Varecháčmi, nech sa ti tu ľúbi. Natrafila si na to pravé a dobré.
korbacik
... paprče sú vraj okrem toho, že sú dobré, aj zdravé:)
Ja z nich robím - asi raz za uhorský rok - perkelt, čiže len ich dobre rozvariť, aby išli z kosti, dať na cibuľkový základ, paprika, korenie, soľ a variť ako klasické bravčové. Ale toto určite vyskúšam. Už mám aj uložené - kým z tých papŕč nemám lepkavé prsty... Príjemné sviatky Vám.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia