Bravčová kotleta v stredozemskej marináde
František Pado
spolupracovník hotela Elizabeth v Trenčíne, 23. augusta 2015
spolupracovník hotela Elizabeth v Trenčíne, 23. augusta 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bravčové kotlety nasekáme, nasolíme a okoreníme. Zostávajúce suroviny rozsekáme najemno alebo rozmixujeme na jemnú pastu.
- 2
Do pripravenej marinády naložíme rebierka a necháme hodinu odležať, najlepšie cez noc. Z pripravených kotliet odstránime prebytočnú marinádu a položíme ich na rozpálený gril.
- 3
Grilujeme z obidvoch strán 4 – 5 minút podľa hrúbky kotliet. Odložíme nabok a kotlety potrieme zvyšnou marinádou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Zdroj:
slovniky.juls.savba.sk/?w=stredozemsky&s=exact&c=89dc&...
je český výraz), a nakoniec sú to rebierka! Tak čo to vôbec je?