Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 338 najnovší komentár včera 18:08
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 367 najnovší komentár 1. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 338 najnovší komentár včera 18:08
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 42 najnovší komentár včera 15:11
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 7 najnovší komentár 16. apríla 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 174 najnovší komentár včera 18:08
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Zapekaná bravčová panenka v slaninke VIDEO
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Krémové kuracie karí pečené v rúre VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Pudingovo-šľahačkové poháre s likérom a čokoládou VIDEO
-
Mrkvové wrapy VIDEO
-
Veľkonočná plnka: Zistite, čo všetko do nej môžete dať, aj ako ju upiecť pekne nadýchanú a šťavnatú
-
Víkendové pečenie: 11 receptov na vynikajúce koláče s kyslou smotanou
-
Jednoduché a predsa výborné: 10x lekvárové taštičky. Pečie ich aj herečka Eva Pavlíková, vyskúšajte aj jej recept
-
11 receptov na veľkonočné rolády: Krásne na pohľad, lahodné na jazyku. A prezliecť do nich môžete aj známe zákusky!
-
Čokoládová, kokosová, karamelová aj mrkvová: 9 receptov na veľkonočnú tortu. Jedna vám vystačí na celé sviatky
-
Sýty prívarok: 9x zemiaky nakyslo. Perfektne ladia so špekáčikom, s fašírkou ale aj pečenou krkovičkou
-
Pestré farby a lahodná chuť: 9x vajíčková tlačenka, chuťovka ako stvorená na veľkonočné pohostenie
Děkuji za koment a fotečku, sečuánský baklažán vypadá moc dobře!
Tak to vsetko vysvetluje :-)
Som rada, že si si našla čas prečítať recept a ,že sa recept páči.
Rado sa stalo milá @farbuska ... som rada že ti koláčiky chutili ;-)
Pozdravujem a prajem vela radosti. Gabinka pohladkaj :-).
Musím skúsiť aj ja z petržlenu, už som ju dlho nerobila ... a paštrnák je u nás dostať iba zriedka, takže petržlen to istí ;-)
Dobrý nápad s tým mrazákom. Ja som nemala až taký problém pri vaľkaní ... možno múka inej kvality ? ťažko povedať.
Som veľmi rada, že ti nátierka chutila ;-)
Som veľmi rada milá danda3, že ti košíčky chutili, sú chuťovo naozaj výborné ;-)
...este poguglim. Rada by som ochutnala.
Dakujem🥰 To aby sa mi varilo a pieklo s väčšou radosťou😅 Kuchyňa a obývačka majú rovnaký oblúk, ostatné izby majú dvere.
😂😂😂
U Teba nie je problém s futrami (zárubňami). Tam by sa nás aj viac zmestilo. Máš veselú farebnú kuchyňu😍
Vidíš to ma nenapadlo, ale máš pravdu 🙂 No kávu pijem ráno, len čo vstanem a turecký čaj nerobím každé raňajky. Občas spravím len každému šálku zeleného alebo čierneho čaju a hotovo :-)
Na raňajky? 🙂
Blahoželám @kuko 🙂 so synom ste pekný párik
😅😅 @afi žiadny problém, ja na kuchyni aj tak dvere nemám!!! Kludne prídi 🤣🤣 Na raňajky sme vždy štyria, ja s manželom a 2 synovia. Väčšinou sa vždy všetko zje čo je na stole.
Krásny chlebík, krásne foto , kvety, všetko.
Děkuji za koment a fotečku, moc vám to sluší, chlapci!! Haha, to je zábava shazovat všechno na zem, počítám, že to Gabka bude dlouho bavit, no a jasné, bude
zdrhat od místa kde účinkoval - aby se nepoznalo, že to byl on hahahaha
Lečo je velká dobrota, a to, že není fotogenické mi vůbec nevadí, hlavně, že je dobré! To by za chvíli v tištěné kuchařce nebylo skoro žádné foto, plno dobrot není fotogenických. Příště neváhej a vyfoť aj lečo, ju?!
Letí pozdravení a pohlazeníčko Gabkovi!
Kam sa pridáva tá kyselina askorbová a prečo?