Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Kitchenguru: Kedy piecť vianočné slané pečivo? 0 zatiaľ bez komentárov
- Natascha1: Umývačka riadu mimo kuchyne 9 najnovší komentár dnes 12:49
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 154 najnovší komentár dnes 17:54
- Zuzanna17: Vianočné oblátky 6 najnovší komentár 11. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 445 najnovší komentár 1. novembra 2024
- Mamka4: Kuchynské váhy 7 najnovší komentár dnes 19:53
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 154 najnovší komentár dnes 17:54
- Natascha1: Umývačka riadu mimo kuchyne 9 najnovší komentár dnes 12:49
- Helca103: lenivá štítna žľaza 43 najnovší komentár 19. novembra 2024
- Elalea: Jazvečia masť 29 najnovší komentár 10. novembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 108 najnovší komentár dnes 17:54
- Natascha1: Umývačka riadu mimo kuchyne 9 najnovší komentár dnes 12:49
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Obrátené hovädzie rezne so syrom VIDEO
- Sýte jedlo za pár minút? Stavte na klobáskový guláš s fazuľou VIDEO
- Falošná držková z hlivy, polievka pre všetkých, ktorí sa hovädzím držkám vyhýbajú VIDEO
- Efektné kvetinky: Cesnakové hrianky, ako ste ich ešte nerobili VIDEO
- Banánový chlebík s brusnicami a bielou čokoládou VIDEO
- Nadýchané pivné cestíčko na vyprážanie rezňov, rýb, zeleniny aj húb VIDEO
- Pistáciová baklava rýchlo a jednoducho VIDEO
- Boli aj budú: 12 nesmrteľných retro zákuskov ako z cukrárne za minulého režimu
- TOP rebríčky: Najlepšie októbrové recepty, to je prehliadka koláčov. A tento vyhral na celej čiare
- Chutné spomienky: Lahôdky z bufetov a stánkov spred Nežnej revolúcie. Na tieto sme chodili pravidelne!
- Pečenie pre každého: 10 koláčov z kyslej smotany. Jednoduché rýchlovky z hrnčeka, aj kráľovské pre hostí
- Pečené aj nepečené: 7x viedenské rezy, výnimočný zákusok na každú príležitosť
- Sacherka 8x inak: Upečte si slávny čokoládový dezert ako bábovku, muffiny, minitortičky alebo rezy
- Zahrajte sa na Pečie celé Slovensko: České koláče, pražské gule, slané torty. Upečte si ich aj vy, máme recepty, s ktorými všetko vyjde
To vyzerá geniálne 😍
Ale zítra, zítra si ulahodím!!! :-)
Paráda. Ja som mal zipser párky.
To je škoda, že nevieš kúpiť pľúcka, my kupujeme v Trnave, samozrejme nie v supermarkete.
Kačacie stehienka po 3hodinach ..mňam :))
Tak to je geniálny nápad. Musím to takto tiež vyskúšať ☺️
...ja keď robím šuľance (tu, u nás na Slovensku, kde ceny potravín radšej nekomentujem!), tak si občas urobím aj zopár maxi, dlhých a dám do mrazničky...a keď sa mi to hodí ako príloha tak je to rýchlo, chutné aj efektné
... pozdravujem a som zvedavý komu budeš fandiť vo finále!! MS v hokeji kde sa stretne Švajčiarsko so Slovenskom 😄
Ja tak isto. Tiež recyklujem kde sa dá. V prvom rade z presvedčenia, a aj kvôli peňaženke. Tu (Švajc) išli ceny potravín citeľne hore. Diétou mi našťastie nikto nehrozí 😂
Dusená kapusta, krkovička a zemiakové šúľance.
...dojedam čo chladnička uschovala z víkendu
... manželka "zahájila" diétu, takže budem "dojedať" ešte najmenej tri dni 🙂
Plnené gule so šamipiňónmi a červenou kapustou ako príloh
...a (len tak, zo srandy🙂) pridám aj návod na "použitie"!:
Rožok uchopime oboma rukami tak, že palce sú zo spodnej časti preplneného rohlika a ostatnými prstami vyvinieme rovnomerný mierny tlak na jeho vrchnú časť, čím dosiahneme, že časť náplne sa vytlačí smerom von. Vytlačenu majonézu olizujeme a zároveň postupne obhryzavame po celej dĺžke rohlika vytlačené suroviny. Postup opakujeme ešte dva-tri krát a dôsledne dbáme aby sme nevyvinuli neprimeraný tlak na vrchnú časť, čím by mohlo dôjsť k nadmernému vytlačeniu surovin až k ich vypdnutiu! Potom už rohlík konzumujeme rovnako ako rožok s maslom.
Poznámka:...pre tých, ktorí priložený návod nepochopili odporúčam prečítať si ho ešte raz!!😄