Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
radost
„Pistáciové kivi rezy so šľahačkou (fotorecept)”
@Lenuckaaa (1.5.2019 19:14)

a na tebe sa zabávať nedá
ty nemôžeš byť žena
satan-je mužského rodu
a ty si sa dostal-dostala do bodu zlomu
keď meno človek neznie hrdo..

toto tu bolo pred rokmi pod receptami @pusta
atmosféra hustá

žeby znova..??
je pre takéto vyrývačské ľudské ZLO nemám pochopenia slová..
zakázať ..!!vstup na portál zakázať..!!
bo neriešiš nič-v posunutí receptov do vyššej kvality
len rýpeš
chorvatka
„Veľkonočné divadlo”
A vdaka vam, pan Malik, sa dozvedam aj o tradiciach v slovenskych regionoch; u nas v Trencine sa pred 60.rokmi jedlo na velku noc kozla a na veceru vajicka na tvrdo so sunkou. Nuz povojnové roky nebyvali také ako dnes. Ale sme tu a mame pekné spomienky na detstvo. Vdaka vam.
mijaita
„Gril”
DOPORUCUJI
 www.svetgrilu.cz

Je to obchod meho dobreho znameho. Urcite, i kdyz nebudes u nej nakupovat, rad poradi, pomuze!! Zabyva se grily uz mnoho let a rozumi jim. Muzu ho event i upozornit, ze ho budes kontaktovat. V profilu mam mail.
viera1
„Gril”
@Dm

Nekupovala by som ten Klarstein,nemá recenzie a na stránke klarstein.de je zlacnený na 69,90€ - zrejme sa ťažko predáva a až taká vychytávka to nebude ☺. A do interiéru by som si skôr vybrala kontaktný gril s termostatom.Neter si doniesla domov takú platňu ako si dala o 18:18 hod. a po prvom grilovaní ju švagriná s tým vyrazila z domácnosti ☺☺☺.
lenuckaaa
„Pistáciové kivi rezy so šľahačkou (fotorecept)”
@Izabella929 (30.4.2019 16:35)

napokon sa teším, že je tu aj vlaňajší zákusok aspoň vidieť aká som kreatívna..a ty sa zabávaj na iného účet..nie na môj

ukázala som aj iný variant tohoto zákuska,a iste vidíš, ze korpus tohto je celkom iný.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V recepte je na korpus zo dňa 28. júla 2018 13:31 použitá 180gr. múka hladká špeciál, plus 4pl. olej a v recepte zo dňa 27. apríla 2019 12:06 je na korpus použitá 180gr. múka polohrubá výberová bez oleja. Gramáž ostatných rovnakých surovín je v oboch receptoch rovnaká. Tvrdenie, že korpus je celkom iný je v prípade zmeny typu múky trochu zavádzajúce. Pod úvodnou fotografiou píšeš: Opäť jeden recept, ktorý som si sama poskladala podľa svojej fantázie. Týmto užívateľov zase uvádzaš do omylu, akoby išlo o novinku. Ja si na korpusy múky kombinujem pšeničné so pšeničnou bielou špaldovou a špaldovou celozrnnou v rôznom pomere a nerobím z toho nejakú vedu. Naopak, ty sa zabávaš na účet užívateľov Varechy, ktorí ti veria vo všetkom čo napíšeš.