Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
kukulienka71
„Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024”
Dnes som bola zháňať kahance a ikebany, črepníkové kryzantény mám objednané a pozmetala som zase lístie z hrobov. Minule som ich už upratala, no ešte asi dvakrát to treba pozmetať, lebo hroby sú pod stromami práve. Je krásne vonku, tak mi to vôbec nevadí. Obed bol o druhej, z kategórie lacné a rýchle. Trojminútové Fusilli Panzani s domácou omáčkou( oliváč, cibuľa, cesnak, polené paradajky, šunka, a trocha vody z varenia cestovín) Na tanieri posypané bohato syrom.


zolik
„Stroganoff podľa Koko (fotorecept)”
Výborné jedlo, presne na moju chuť. Rýchla príprava a kvalitné suroviny. Omáčka je chuťovo veľmi dobre vyvážená a to chilli v nej má svoje pekné miesto.
Afi, ďakujem za recept. Aj keď to už je pekných pár rôčkov čo si ho uverejnila, ako vidíš, na atraktivite mu to neubralo.


zolik
„Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024”
@afataga (21.10.2024 10:14)
Ahoj Afi! Áno, máš pravdu. Bol prepečený tak, že vnútri bol ešte ružový. Ale hlavne bol dobrý, krájal sa ako maslo. Je to o tých preferenciách. Ja nemám rada krvavé steaky, ale tatarák milujem 😊
Práve pozerám Tvoj “Stroganoff podľa Koko”. Zostala mi zo včera časť z tej roštenky a aj šampióny mám. Páči sa mi, lebo tam nie sú uhorky. Teplé uhorky neznášam. Zdieľam Tvoj názor, že je málo hnusnejších vecí ako teplé uhorky 😂
A tá diskusia pod receptom je tiež veľmi zábavná. Prajem Ti pekný deň 😘