Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
siuuu
„Delikatesná nátierka z foie gras”
@svedka (5.8.2020 06:02)

OK v pohode, ja nemám s podobnými názormi žiadny problém. Ale ak by sme to chceli rozoberať na drobné, potom ani kurence by sme nemohli jesť, ani vajcia mimo domácich chovov, pretože hydina je v mnohých prípadoch chovaná tiež v otrasných podmienkach - nie každý si môže dovoliť chovať alebo kupovať kurence či mäso z chovu na zelenej lúke. V mnohých prípadoch by sa dalo diskutovať aj o podmienkach chovu hovädzieho dobytka a ošípaných. Jednoducho to na tomto svete to je od nepamäti tak zariadené, že niektoré tvory slúžia ako potraviny. Alebo sa musíme všetci stať vegetariánmi. Nemávame to často - my už dávno nechováme - posledné roky sme vždy húsku či kačku alebo len pečienku dostali od známych.
haji
„Co dnes vaříte? (4)”
@frezia68 (4.8.2020 22:22)
Rádo se stalo, cibuli miluju ve všech podobách a spotřebuji jí velké množství. Kromě do dortu ji dávám všude. Milý tanier, také mám své vyvolené. Ale už se mi zásoba tenčí. Tie ruže si pamatuji. A jestli se nepletu, viděla jsem je někde snad na plechovém hrnku? u babky či u někoho v kuchyni za čas svého dětství. Chtěla jsem si vybavit místo, ale ne a ne se tam dostat... Měj krásný den a ještě jednou děkuji za sdílení, jsi milá!
svedka
„Delikatesná nátierka z foie gras”
Stačí použiť obyčajnú pečienku,toto za tu trochu jedla naozaj nestojí ,celkový proces ,,výroby” je otrasný a len skrz nenažranosť ľudí . Neber ,prosím ,moj komentár osobne . Fotku a aj všetko ostatne máš krásne :) Len tento aspekt ...