
Ako uvariť bielu a zelenú špargľu
Stonky bielej či zelenej špargle sú veľmi chutné aj zdravé. Je dobré variť ich v správne...

Jemné zemiakové knedle
Vynikajúca a pritom celkom jednoduchá príloha k pečenému mäsku, prívarkom alebo omáčkam.

Lahodná vanilková omáčka
Pre maškrtníkov, ktorí obľubujú lievance, vafle či dukátové buchtičky, je táto omáčka nenahraditeľná...

Talianske krémové rizoto
Je krémové a veľmi lahodné aj vďaka špeciálnemu druhu ryže, ktorá má veľa škrobu....

Domáce cesto na cestoviny
Či už rezance do polievky, široké rezance či fliačky – na domáce cestoviny nedáme dopustiť...

Výborné pečeňové knedličky do polievky
Skvelý tip na úžasnú závarku do polievky. Pečeňové knedličky sú ako stvorené do nedeľného vývaru.

Domáca kysnutá knedľa
K lahodnej omáčke a dusenému, či pečenému mäsku sa nám hodí najviac knedľa. A samozrejme,...

Základné cesto na palacinky
Pripraviť cesto na palacinky nie je nič zložité. Dôležitý je správny pomer surovín, aby sa...

Základná bešamelová omáčka
Naučte sa s nami pripraviť základnú bešamelovú omáčku, ktorú využijete do množstva skvelých receptov....