
Slovenská huspenina
Pozrite si, ako pripravujú huspeninu Jozef Mak a šéfkuchárka Ivana Havelová.

Domáca paštéta z kuracích pečienok
Peter Varga nám tentokrát predstaví jednoduchý recept na pochúťku, ktorou dokonale obohatíte sviatočný stôl.

Falošná husacia pečeň
Každý, kto má rád husaciu pečeň by mal vyskúšať aj túto dobrotu, ktorá je od...

Tigrie krevety na Rebelote
Jednoduchý a rýchly recept, ktorý nielen zasýti ale aj osvieži.

Tatársky biftek
Jednoduchý a rýchly recept na legendárnu dobrotu, ktorú ocenia všetci gurmáni.

Zapečená biošpargľa na Carmenete
Pozrite si, akú dobrotu môžete vyčarovať zo záhoráckej špargle.

Plnený hermelín
Jednoduchá, rýchla a veľmi chutná variácia spracovania hermelínu. Pripravené podľa receptu od @siuuu.

Zemiakové vaničky
Variácia na plnené zemiaky, ktoré určite už každý skúšal. Ale každý trochu inak. Akú...

Paradajky so šampiňónmi v cukete
Ďalší chutný a zdravý recept z cukety, ktorý splní všetky gastronomické kritériá na lahodnú chuť, ...

Caprese zabalené v cukete
Mozzarella, paradajky a bazalka, sú základom šalátu Caprese. Teraz sme však nimi naplnili košíčky...

Paradajkové bruschetty
Chutné jedlo, na ktoré stačia dve základné ingrediencie. Bagety a paradajky....

Orechovo-špenátová nátierka
Možno trochu netradičná kombinácia, ale veľmi chutná a zdravá!