Súťaž:
TOP 30 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2018

Redakcia Varecha.sk, 4. apríla 2018     12 minút čítania

Veľkonočné sviatky, ktorým predchádzalo masové vypekanie a vyváranie sú tento rok definitívne za nami. Na Varecha.sk však vďaka nim pribudlo množstvo skvelých receptov. Tu je rebríček 30 najobľúbenejších receptov uplynulého mesiaca, z ktorých sme vyžrebovali tri a ich autorom posielame hodnotné ceny.

Do našej veľkonočnej receptovej súťaže bol automaticky zaradený každý nový recept aj s fotografiou pripraveného jedla, pridaný na náš portál Varecha.sk v termíne od 1. marca 2018 do 31. marca 2018. Zo súťažných receptov sme vytvorili rebríček tých najpopulárnejších, o ktorých rozhodli užívatelia Varecha.sk. Tí si recepty, ktoré sa im pozdávali ukladali do svojich virtuálnych kuchárskych kníh. A takto to dopadlo...



8.Kokosové pokušenie (fotorecept)Kokosové pokušenie (fotorecept)219 kuchárskych kníh
12.James Bond rezy (fotorecept)James Bond rezy (fotorecept)207 kuchárskych kníh
13.Citrónové sušienky zo dna poháraCitrónové sušienky zo dna pohára206 kuchárskych kníh
17.Lahodná torta s mascarpone Lahodná torta s mascarpone 149 kuchárskych kníh
20.Salko zákusokSalko zákusok132 kuchárskych kníh
22.Jahodový zákusokJahodový zákusok123 kuchárskych kníh

Vyžrebované recepty mesiaca marec 2018

Z receptov, ktoré sa umiestnili v našom rebríčku sme vyžrebovali tri, ktorých autori získavajú tieto pekné ceny:



Kuchynský mixér Orava biely v hodnote 36 € získava Selmapuma za svoj recept Kokosové pokušenie (fotorecept).




Poukážku na nákup na www.natortu.sk v hodnote 30 € získava Imaginarium za svoj recept Orieškovo-hrozienková resanka.



Knihu Recepty našich starých mám v hodnote 15 € získava Elenas za svoj recept Kuracia roláda plnená hubovou plnkou a kapiou (fotorecept).

Výhercov budeme kontaktovať na e-mailovej adrese, ktorú zadali pri registrácii na Varecha.sk.




Chcete dostávať každé ráno novinky zo stránky Varecha.sk do e-mailu?





Diskusia k článku

eruska25
Neuveriteľné, prvé dva recepty sú moje. Teší ma, že si ich toľkí uložili a verím, že po vyskúšaní nikoho nesklamú. Na druhej strane som aj trochu sklamaná, že som nevyhrala. Ale pravidlá sú pravidlá. A ja preto nezanevriem na Varechu. Keď budem mať zaujímavý recept, rada ho sem pridám. A tiež pri každodennom varení často čerpám práve z Varechy.
kucharka
Aj ja blahoželám. Všetky recepty sú krásne, jeden lepší ako druhý.
haji
Děkuji za bezva recepty všem autorkám, autorům. Losování je novinka, která mě překvapila. Blahopřeji všem! @Eruska25 hezky jsi to napsala, od srdce - díky za tvé recepty - fajnové a úspěšné!!
evelynba
Všetkým blahoželám a ďakujem za dobré recepty. Ale - milá @redakcia , čo sa týka nových pravidiel, páči sa mi, že ste spojili všetky druhy receptov do jedného poradovníka bez rozlišovania či sladké alebo slané alebo aké. Na druhej strane však plne chápem sklamanie ktoré vyjadrila @Eruska25 , nerozumiem načo tento nový prístup so žrebovaním. Nie je spravodlivý, odmeny majú získať tí, ktorých recepty si uložilo najviac ľudí. Žreb je spravodlivý pri rovnosti účastníkov, ale nie v prípade, ak je odmenený ten, kto má o 100 alebo až 200 KK menej ako výherca. Ak je to možné, prosím o info, prečo táto zmena od 9 k 5. Ď.
radox1
lenze niekedy aj najväcsi pocet ulozeni nezarucuje ze recept je kvalitny.rozhodovat by mala nejaka porota zlozena z ludi,ktori tomu rozumia.
redakcia
O zmene spôsobu vyhodnotenia našej pravidelnej mesačnej receptovej súťaže sme informovali v článku o začatí nového kola súťaže:  varecha.pravda.sk/sutaze/velkonocna-sutaz-o-najlepsi-rece...


K zmene pravidiel sme dospeli po dlhšej úvahe. Pri vyhodnotení podľa počtu uložení do kuchárskych kníh sa výhercovia súťaží často opakovali. Zmenou chceme docieliť, aby šance získať peknú cenu mali všetci prispievatelia, ktorých recepty sa umiestnia v našej TOP tridsiatke najobľúbenejších receptov. Nový systém vyhodnotenia takisto zvyšuje pravdepodobnosť vylosovania, ak Varecháč pridá viacero receptov. No a čím viac a pestrejších receptov na Vareche bude, tým lepšie...
cesminaz
Blahozelam vyhercom! Mila @Redakcia ,ked uz raz chcete urobit zmenu v tomto style,ze budete zrebovat z tych top 30ich receptov,tak by ste aspon nemali zverejnit pocet ulozeni do KK. Kedze v tomto pripade je to uplne zbytocne a len uplne zbytocne to bud vyvola hnev,alebo to niekoho zarmuti,ako napr. @Eruska . Takze,ked uz raz ste to takto vymysleli,ze vsetky recepty su hodene do jedneho vreca a tym padom vsetky akoze rovnocenne,tak by bolo spravodlive a aj logicke "zrušenie" zverejnenia poctu KK.
Nepisem to v zlom,je to len moj nazor. A co sa tyka pestrych receptov,tych je tu podla mna dost.Ludia budu aj tak len to varit a vkladat sem co vedia,alebo co im chuti.
Pekny den vsetkym :-)
haji
@Redakcia (5.4.2018 09:16)
Ano, článek jsem četla, až také překvapení to zase není. Ale nenašla jsem slušnější formu podivu. Z celého srdce vám přeji, aby táto změna přinesla všechno to, co si, milá @Redakcia , od ní slibujete. Vyvolává to ve mně rozporuplný pocit, ale s tím umím pracovat. Krásný den přeji všem!
jujoska
podla mna mudre rozhodnutie @redakcia. Urcite sa nema losovat zo vsetkych uverejnenych receptov, ale len z tych najviac hodnotenych Varechacmi a na druhej strane nech si darceky rozdeluju prispievatelia rozni. Myslim ze to povzbudi k uverejnovaniu receptov, ale nie hociakych, ktore sa neustale opakuju, alebo napr. nasekanie zeleniny do salatu atd
redakcia
@Cesminaz (5.4.2018 09:52)

Sme toho názoru, že počet uložení do kuchárskych kníh je užitočná informácia – sú odrazom obľúbenosti receptov u užívateľov Varecha.sk a môžu byť dobrým tipom, čo doma vyskúšať navariť či napiecť. A práve ich zverejnením nehádžeme všetky recepty do jedného vreca (ako ste napísali).
strucik
Všetkým výhercom gratulujem a mávám.

Súťaže na Varecha.sk sú super. Človek sa aspoň dozvie, koľko je na svete zakomplexovaných jedincov, ktorí druhým nedoprajú a potom sa donekonečna rozčuľujú na pravidlami.
lenuckaaa
@Conscientia (5.4.2018 16:41)

Čo keby tebe niekto napísal, že nemáš otravovať? Radšej choď na nejaký maďarský portál a tam monďokuj.
imaginarium
E-mail o výhre ma riadne prekvapil, zmenu pravidiel som nepostrehla, tak som myslela, že to je omyl :-) Poteší takýto omyl :D A @Eruska25 , nemusí ťa mrzieť, že si nevyhrala, veď tvoj recept je ako najlepší aj v tlačenej verzii varechy a to je tiež dobrý pocit, nie? :-)
mitzy
@Strucik (5.4.2018 11:40)

prečo zakomplexovaní? @Eruska mala najlepšie recepty, tak je jasné, že jej je ľúto, že nevyhrala. a niektorí to vidia rovnako. nič viac, nič menej.
wiwi
@Eruska25 (4.4.2018 15:36)

Zdá sa mi to odmeňovanie nespravodlivé......výhra by mala byť automaticky toho kto získal najviac uložení v KK.....takto sa mi to vidí zmanipulované.....a dve prvé miesta ,to už nie je náhoda....
redakcia
@Wiwi (24.4.2018 18:01)

Ako sme už písali vyššie: K zmene pravidiel sme dospeli po dlhšej úvahe. Pri vyhodnotení podľa počtu uložení do kuchárskych kníh sa výhercovia súťaží často opakovali. Zmenou chceme docieliť, aby šance získať peknú cenu mali všetci prispievatelia, ktorých recepty sa umiestnia v našej TOP tridsiatke najobľúbenejších receptov.
pochlebovac
@Redakcia (24.4.2018 18:13)

Taktiež by ste okrem zmeny pravidiel mohli rozdávať ako cenu útechy 1. knihu s receptami z Varecha.sk, ktoré sa nepredávajú, ako by ste chceli a sú jej plné obchody.
redakcia
@Pochlebovac (24.4.2018 21:47)

Zrejme máte nepresné informácie ohľadne predaja našej kuchárskej knihy. Tá časť nákladu, ktorú predávame on-line je takmer vypredaná, ostáva len zopár posledných kusov.
pochlebovac
@Redakcia (24.4.2018 22:09)

Ale ja píšem o predajoch v kamenných obchodoch. Napríklad v Pantha Rhei na Poštovej ulici sa predala len jedna kniha sladké pokušenie od januára doposiaľ. Aj v iných predajniach to je podobné.
redakcia
@Pochlebovac (25.4.2018 05:11)

Hm, to je možné, v kamenných predajniach predaj veľmi závisí od toho, aké má publikácia promo, akú pozíciu má v predajných regáloch, ... Ak aktívne nemá možnosť zachytiť pohľad kupujúceho, odrazí sa to na jej predaji.




 



TOPlist