Zelerovo-ananásový šalát fotorecept
Foto: olinecka
Tento šalát je rýchly na pripravu a hodí sa na rôzne príležitosti.
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Prípravíme si suroviny na šalát.
-
2
Do väčšej misy pokrájame na rezančeky pór asi 10 cm bielej časti. Na menšie kocky pokrajáme ananás, ktorý si najprv scedíme. Postupne pridáme kukuricu, zeler, z ktorého scedíme nálev.
-
3
Pridáme 4-5 PL kyslej smotany, 4-5 PL tatárskej omáčky. Všetko dobré premiešame misu zakryjeme alobalom, fóliou, vložíme do chladničky odstáť. Blíži sa Veľká noc a tak ku klobáske, šunke fajnota. Dobrú chuť.
- 4
A ešte niečo sladké. Tiramisu rezy.
- 4
Skús to s cibuľou,ale to už bude iné.Krasny dnik
Ďakujem skús a budeš, spokojná.Krasny dník.