Zelerový šalát
Zelerový šalát

Zelerovo-ananásový šalát fotorecept

olinecka - fotkaolinecka, 10. marca 2018
Zelerovo-ananásový šalát (fotorecept)
Foto: olinecka

Tento šalát je rýchly na pripravu a hodí sa na rôzne príležitosti.

15 minút
príprava

Suroviny

1 veľká plechovka (kúsky)
10 cm
1 konzerva
4-5 PL
4-5 PL
370 ml (v náleve)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Prípravíme si suroviny na šalát.

    Zelerovo-ananásový šalát (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Do väčšej misy pokrájame na rezančeky pór asi 10 cm bielej časti. Na menšie kocky pokrajáme ananás, ktorý si najprv scedíme. Postupne pridáme kukuricu, zeler, z ktorého scedíme nálev.

    Zelerovo-ananásový šalát (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pridáme 4-5 PL kyslej smotany, 4-5 PL tatárskej omáčky. Všetko dobré premiešame misu zakryjeme alobalom, fóliou, vložíme do chladničky odstáť. Blíži sa Veľká noc a tak ku klobáske, šunke fajnota. Dobrú chuť.

  4. 4

    A ešte niečo sladké. Tiramisu rezy.

    Zelerovo-ananásový šalát (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

torticka
Aj ja ho robim, len este pridavam sunku. Moze byt aj bez nej.
mirop
takze vlastne zmiesame niekolko roznych konzerv... hm cerstvy je tam len ten por, ale ten mozeme vlastne vynechat nie?
torticka
Zajtra robim tento salat s malou obmenou. Bude bez smotany, ale pridam okrem sunky aj nastruhany syr. Zeler sme zabudli kupit, bude bez.
atina47
Dnes jsem podavala ten salat, bylo velke chvaleni od vsech.