James Bond rezy fotorecept
Foto: jack
Jednoduchý, rýchly a hlavne dobrý.
príprava
na 180 °C
Suroviny
Cesto: | |
4 ks |
|
250 g |
|
1 bal |
|
100 ml |
|
100 ml |
|
250 g |
|
1/2 bal |
|
2 zarovnané PL |
|
Na krém: | |
250 g |
|
2 x 200 ml |
|
2 bal (Crème Olé) |
|
Navrch: | |
(alebo čokoládová ryža) |
|
Postup
-
1
Celé vajcia vyšļaháme s práškovým cukrom a vanilkovým do peny. Potom pomaly prilievame vlažnú vodu a olej.
-
3
Nakoniec už len ručne vmiešame múku s práškom do pečiva a kakao. Zamiešame.
-
4
Hlbší a väčší plech (40 × 30 cm) si vystelieme papierom na pečenie, cesto naň vylejeme a upečieme vo vyhriatej rúre.
-
5
KRÉM:Broskyne scedíme a rozmixujeme.
-
6
Vmiešame do nich pudingové prášky. Poriadne rozmiešame, aby nám tam neostali hrčky.
-
7
Šľahačku vyšľaháme do tuha a opatrne vmiešame do nej broskyňovú hmotu.
-
8
Pomaly zamiešávame. Krém navrstvíme na vychladnutý plát.
-
9
Vrch ozdobíme čokoládou alebo čok. ryžou. Dáme stuhnúť do chladničky.
-
10
Mne ostalo ešte trochu broskýň,mala som viac,tak som ich poukladala na plát asi o dva rady a zakryla krémom.Tiež to celkom dobre vyzerá.Môžte tak urobiť aj na celý koláč.Len potom broskýň musíte kúpiť viac.
Ďakujem milá Haji.Od teba vždy komentár poteší.Poslala by som ti,len kde zoženiem poštového holuba:-))) Pekný víkendík prajem.
Môžeš si dať rovno celé kilo.Budeš mať sladší a možno šťastnejší život,čo ti prajem z celého srdca.
Ďakujem.
Ďakujem pekne milá Luus44.Ten cukor sa samozrejme ubrať dá,ale tým,že v kréme cukor nie je a broskyne nie sú až tak sladké,tak je to akurát.Vôbec nie je taký sladký ako sa možno zdá.Pekný víkend ešte prajem.
Kolacik vyzera dobre a ta plnka sa mi paci. Sestricka, dobre si napiekla
Tststs...tak vieš nedá sa odolať ;-) Ale už nabudúce nebudem.Až na Veľkú noc:))) Ďakujem pekne.
@Torti čka @Janulienka24 ďakujem.
Aha, dobré ránko, to je bez varenia :)
Áno, tento pudingový prášok netreba variť, krém je teda bez tepelnej úpravy.
www.oetker.cz/cz-cs/nase-vyrobky/creme-ole/prehled-pr...
Ďakujem pekne za nahliadnutie.Áno puding je bez varenia.Je vidno v bode 6,že sú len vysypané prášky.
Ďakujem ti milá Staja za komentár.Potešil.
Hahaha,Siisa ďakujem ti pekne.Tak čo ti na to poviem,poznáš už môj rukopis.Som rada,a budem ešte radšej keď ho urobíš a priložíš fotečku.Je fakt dobrý určite neoľutuješ.
Ďakujem.
Ďakujem za nahliadnutie.
istá zlatistá podoba tam je :)
:-)))))
Ďakujem,budem rada.
No vidíš...záhada odhalená :D
www.bajecnavareska.sk/james-bond-rezy-ked-date-na-stol-tento-...
rada by som ochutnala..je len jedna cesta:upiecť..:-)
Waaau super vyzerajú.Aj s marhuľami sú isto chutné.Teším sa,že si koláčik skúsila❤
Hahaha @Radost ,áno je len jedna cesta.A uhádla si správne,upiecť:D .No a písala som,že recept je z netu;-)
Budem rada keď skúsiš.A možno aj dáš vedieť či chutil.