Líčka bravčové

Líčka bravčové ako ingrediencia v receptoch:

  • Panenka s líčkami, kalerábovým pyré a hlivou

    Panenka s líčkami, kalerábovým pyré a hlivou

    V rozpustenej husacej masti, do ktorej sme pridali cesnak, bobkový list a tymian, pomaly konfitujeme bravčové líčka 90 minút pri teplote asi 90 °C.

  • Líčka na tmavom pive s hrachovým pyré

    Líčka na tmavom pive s hrachovým pyré

    Líčka očistíme od hrubých blán a dôkladne umyjeme v studenej vode, osolíme a okoreníme z každej strany. Obalíme v hladkej múke a opečieme na horúcej masti. Opečené líčka vyberieme a odložíme nabok. Do masti vložíme nakrájanú...

  • Líčka s medom a pivom à la Leopold I. Belgický

    Líčka s medom a pivom à la Leopold I. Belgický

    Opracované líčka opečieme na oleji, osolíme a okoreníme. Na výpeku orestujeme cibuľu s cesnakom, pridáme med a pivo. Do základu vložíme líčka, bobkový list, nové korenie, tymian a varíme domäkka. Hotové líčka vyberieme zo základu, v...

  • Bravčové líčka s omáčkou z koreňovej zeleniny

    Bravčové líčka s omáčkou z koreňovej zeleniny

    Líčka: Na oleji restujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a zeleninu dohneda, pridáme horčicu a očistené kúsky bravčových líčok. Zalejeme vodou alebo vývarom. Pridáme soľ, korenie, nové korenie a bobkový list. Varíme na miernom ohni 90 minút.

  • Líčka s chrenovým žemľovým nákypom

    Líčka s chrenovým žemľovým nákypom

    Čaro domova a tradícií. Tak vyzerá najkrajšia podoba Vianoc. Spravidla nechýba kapustnica a kapor so šalátom, ale ani ďalšie jedlá, ktoré si rodiny obľúbili a viažu sa k nim pekné spomienky. U nás doma je to hovädzie „Wellington“.

  • Bravčové líčka na bielom víne

    Bravčové líčka na bielom víne

    Podarilo sa mi po prvýkrát kúpiť u nášho mäsiara bravčové líčka a pripravila som ich na bielom víne. Chutili výborne a preto budú na programe častejšie.

  • Líčka na zelenine s hubovou štrúdľou

    Líčka na zelenine s hubovou štrúdľou

    Očistenú mrkvu a cibuľu nakrájame na kocky, nakrájame aj stopkový zeler. V hrnci rozpálime polovicu bravčovej masti, na ktorej sprudka opečieme bravčové líčka. Mäso vyberieme a odložíme. Pridáme zvyšnú masť, na ktorej opečieme pripravenú nakrájanú oravskú...

  • Bravčové líčka s medovou cibuľkou

    Bravčové líčka s medovou cibuľkou

    Med je ôsmy div sveta. Dokáže pohladkať chuťové poháriky i žalúdok. Osladiť nápoje a dezerty, ale aj dochutiť a pekne zafarbiť mäsité či zeleninové jedlá. Všetky suroviny vie pospájať do príjemného a harmonického celku.

  • Líčka s hrachovo-krúpkovým šalátom
  • Vepřová líčka na česneku se zeleninou v páře

    Vepřová líčka na česneku se zeleninou v páře

    Taky jste nikdy neslyšeli výraz vepřová líčka?? Že existují hovězí a telecí jsem věděla, ale o vepřových jsem neslyšela nikdy. Dcera mi donesla asi 800 g tohoto úžasného masa, že jsou z Makra. No...

  • Bravčové líčka s hríbmi

    Bravčové líčka s hríbmi

    Fašiangy sú sviatkami skvelej zábavy, ku ktorej patrí dobré jedlo a nápoje. Nie je nič lepšie, ako keď sa tieto tri veci spoja.

  • Netradičná tlačenka na cibuľovom pyré
  • Bravčové líčka na knedli s jablkovým čatní
  • Bravčové na kreolský spôsob

    Bravčové na kreolský spôsob

    Tento recept bol môj prvý z kreolskej kuchyne a priznám sa, že táto kuchyňa ma dnes očarila svojou chuťou, ale najmä jednoduchosťou. Korenie kolombo je typické pre kuchyňu zo zámorskych francúzskych kolónii a dalo by sa...



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist