Pečené bravčové líčka na jablkách
Mário Dani
šéfkuchár hotela Zlatý kľúčik v Nitre, 27. decembra 2010
šéfkuchár hotela Zlatý kľúčik v Nitre, 27. decembra 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Zeleninu, jablká a cibuľu nakrájame a spolu s bravčovými líčkami vložíme do pekáča. Osolíme, okoreníme, podlejeme vínom a dáme piecť do rozohriatej rúry na 160 °C.
- 2
Pečieme, kým mäso nezíska peknú zlatú farbu. Podávame so zemiakovou kašou prepasírovanou cez sitko vyšľahanou s maslom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu