Bravčové líčka s hríbmi
Michal Lukačovič
kuchár Wellness hotela Diplomat v Rajeckých Tepliciach, 8. februára 2016
kuchár Wellness hotela Diplomat v Rajeckých Tepliciach, 8. februára 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Fašiangy sú sviatkami skvelej zábavy, ku ktorej patrí dobré jedlo a nápoje. Nie je nič lepšie, ako keď sa tieto tri veci spoja.
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Líčka opečieme na tuku. Vyberieme, urestujeme cibuľu a koreňovú zeleninu, pridáme koreniny a bylinky, vrátime mäso, podlejeme vínom a zredukujeme, podlejeme vodou.
- 2
Udusené mäso vyberieme, omáčku prepasírujeme a zjemníme maslom. Huby s nahrubo nakrájanou cibuľou urestujeme, ochutíme soľou a korením. Uvarenú pohánku zmiešame s opečenou cibuľou a slaninou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu