prazdny

Jednoduchá focaccia, ktorú si môžete doladiť podľa svojej chuti

Bezmäsité jedlá

Čerstvo upečený taliansky osúch chutí fantasticky.

prazdny

Janovská focaccia (focaccia genovese)

Bezmäsité jedlá

Lahodný chlieb focaccia sa na území Talianska pečie stáročia. Klasická janovská focaccia je hrubá najviac dva...

prazdny

Tradičná cesnaková focaccia s rozmarínom (foterecept)

Bezmäsité jedlá

Keď som šiel na dlhú prechádzku, tak som sa vždy stavil v nejakej malej pekárni, kde som si vzal focacciu....

prazdny

Krkovička konfitovaná v rozmarínovej masti s nastavovanou kašou

Bravčové mäso

Bravčovú krkovičku obviažeme špagátikom a naložíme do hrubozrnnej soli a cesnaku, najlepšie cez noc. Druhý deň...

prazdny

Orechové sušienky s rozmarínom

Dezerty

Toto je veľmi podobný recept , ktorý som zdieľala naposledy, len namiesto pekanových orechov sa...

prazdny

Pekanové sušienky s rozmarínom

Dezerty

Múku zmiešame s cukrom, nadrobno nasekaným rozmarínom a rozmixovanými orechmi.

prazdny

Pečený diviak s mrkvovo-hráškovým pyré

Hlavné jedlá

Pozrite si jednoduchý recept na prípravu diviačieho mäsa od Martiny Hustinovej zo Slovenskej poľovníckej komory.

prazdny

Kotleta s rozmarínovými haluškami a kalerábovým pyré

Bravčové mäso

Očistenú kotletu konfitujeme v bravčovej masti pri 75 °C asi 1, 5 hodiny.

prazdny

Jahňací chrbát v bylinkovej kôrke s baby zeleninou

Hlavné jedlá

Pripravíme marinádu: Cesnak, horčicu, bylinky a olej spolu zmiešame a rozmixujeme ponorným mixérom. Jahňací chrbát okoreníme,...

prazdny

Opečené kuracie stehná na cesnaku a olivách

Kuracie mäso

Keď sme opúšťali Des Moines, tak v Iowe mrzlo a snežilo. Sviatok všetkých Alexandrov a...