prazdny

Krkovička konfitovaná v rozmarínovej masti s nastavovanou kašou

Bravčové mäso

Bravčovú krkovičku obviažeme špagátikom a naložíme do hrubozrnnej soli a cesnaku, najlepšie cez noc. Druhý deň...

prazdny

Orechové sušienky s rozmarínom

Dezerty

Toto je veľmi podobný recept , ktorý som zdieľala naposledy, len namiesto pekanových orechov sa...

prazdny

Pekanové sušienky s rozmarínom

Dezerty

Múku zmiešame s cukrom, nadrobno nasekaným rozmarínom a rozmixovanými orechmi.

prazdny

Pečený diviak s mrkvovo-hráškovým pyré

Hlavné jedlá

Pozrite si jednoduchý recept na prípravu diviačieho mäsa od Martiny Hustinovej zo Slovenskej poľovníckej komory.

prazdny

Kotleta s rozmarínovými haluškami a kalerábovým pyré

Bravčové mäso

Očistenú kotletu konfitujeme v bravčovej masti pri 75 °C asi 1, 5 hodiny.

prazdny

Jahňací chrbát v bylinkovej kôrke s baby zeleninou

Hlavné jedlá

Pripravíme marinádu: Cesnak, horčicu, bylinky a olej spolu zmiešame a rozmixujeme ponorným mixérom. Jahňací chrbát okoreníme,...

prazdny

Opečené kuracie stehná na cesnaku a olivách

Kuracie mäso

Keď sme opúšťali Des Moines, tak v Iowe mrzlo a snežilo. Sviatok všetkých Alexandrov a...