
Pečený diviak s mrkvovo-hráškovým pyré
Pozrite si jednoduchý recept na prípravu diviačieho mäsa od Martiny Hustinovej zo Slovenskej poľovníckej komory.

Krkovička konfitovaná v rozmarínovej masti s nastavovanou kašou
Bravčovú krkovičku obviažeme špagátikom a naložíme do hrubozrnnej soli a cesnaku, najlepšie cez noc. Druhý deň...

Opečené kuracie stehná na cesnaku a olivách
Keď sme opúšťali Des Moines, tak v Iowe mrzlo a snežilo. Sviatok všetkých Alexandrov a...

Janovská focaccia (focaccia genovese)
Lahodný chlieb focaccia sa na území Talianska pečie stáročia. Klasická janovská focaccia je hrubá najviac dva...

Krehké krájané syrové krekry s rozmarínom
Krehké slané pečivo so super jednoduchou prípravou. Zamilujete si ich!

Tradičná cesnaková focaccia s rozmarínom (foterecept)
Keď som šiel na dlhú prechádzku, tak som sa vždy stavil v nejakej malej pekárni, kde som si vzal focacciu....

Jednoduchá focaccia, ktorú si môžete doladiť podľa svojej chuti
Čerstvo upečený taliansky osúch chutí fantasticky.

Pečené kuracie stehienka s citrónom
Najobľúbenejší obed u nás doma? No predsa pečené kura. Aby sme sa nenudili, pripravujem ho...

Kotleta s rozmarínovými haluškami a kalerábovým pyré
Očistenú kotletu konfitujeme v bravčovej masti pri 75 °C asi 1, 5 hodiny.

Jahňací chrbát v bylinkovej kôrke s baby zeleninou
Pripravíme marinádu: Cesnak, horčicu, bylinky a olej spolu zmiešame a rozmixujeme ponorným mixérom. Jahňací chrbát okoreníme,...

Orechové sušienky s rozmarínom
Toto je veľmi podobný recept , ktorý som zdieľala naposledy, len namiesto pekanových orechov sa...

Pekanové sušienky s rozmarínom
Múku zmiešame s cukrom, nadrobno nasekaným rozmarínom a rozmixovanými orechmi.