Králičie stehno na cibuli, cesnaku a rozmaríne
František Pado a Michal Kurek
z Ponteo Activity Park**** v Bratislave-Rusovciach, 4. apríla 2018
z Ponteo Activity Park**** v Bratislave-Rusovciach, 4. apríla 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Králičie stehná osolíme a okoreníme. Na rozpálenom oleji opečieme dozlata a vyberieme. Nakrájanú cibuľu s cesnakom chvíľu pražíme.
- 2
Potom pridáme opečené stehná spolu s rozmarínom a dusíme domäkka. Hotové stehná podávame s dusenou cibuľou, prípadne podávame s obľúbenou prílohou.
Tiež králik:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Rozmarín je v bode 2. (Potom pridáme opečené stehná spolu s rozmarínom a dusíme domäkka.)