Králičie stehno na cibuli, cesnaku a rozmaríne

František Pado a Michal Kurek
z Ponteo Activity Park**** v Bratislave-Rusovciach, 4. apríla 2018 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Králičie stehno na cibuli, cesnaku a rozmaríneFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
120 min
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
2 ks
2 - 3 strúčiky
100 ml
TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Králičie stehná osolíme a okoreníme. Na rozpálenom oleji opečieme dozlata a vyberieme. Nakrájanú cibuľu s cesnakom chvíľu pražíme.

  2. 2

    Potom pridáme opečené stehná spolu s rozmarínom a dusíme domäkka. Hotové stehná podávame s dusenou cibuľou, prípadne podávame s obľúbenou prílohou.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist