Králičie stehno na cibuli, cesnaku a rozmaríne

František Pado a Michal Kurek
z Ponteo Activity Park**** v Bratislave-Rusovciach, 4. apríla 2018
Králičie stehno na cibuli, cesnaku a rozmaríne
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
120 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
2 ks
2 - 3 strúčiky
100 ml




Postup

  1. 1

    Králičie stehná osolíme a okoreníme. Na rozpálenom oleji opečieme dozlata a vyberieme. Nakrájanú cibuľu s cesnakom chvíľu pražíme.

  2. 2

    Potom pridáme opečené stehná spolu s rozmarínom a dusíme domäkka. Hotové stehná podávame s dusenou cibuľou, prípadne podávame s obľúbenou prílohou.

Diskusia k receptu

redakcia
@Jucika (6.4.2018 09:05)

Rozmarín je v bode 2. (Potom pridáme opečené stehná spolu s rozmarínom a dusíme domäkka.)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia