Plnený kapustný list bez kapustného listu
Robil som plnený kapustný list, ale akosi sa mi trochu nedarilo, listy aj keď som obváral neboli mäkké a tak mi napadlo urobiť to bez toho listu......
Plnený kapustný list
Už roky som mal chuť na plnený kapustný list, ale nik mi ho neuvaril... Tak...
Sekaná
Na staré kolena už len spomíname na detstvo a spomenul som si na to, ako ma mama poslala prvýkrát k mäsiarovi kúpiť sekanú....
Tekvicový prívarok s fašírkami bez lepku
Tekvica nám chutí v každom ročnom období. Či do polievky alebo pečená, jej rôzne odrody sa dajú využiť na desiatky spôsobov....
Bryndzové rizoto s panenkou a so slivkami
Netradičný recept na bryndzové rizoto, ktoré pripravila finalistka súťaže Pečie celé Slovensko Katarína Novotová.
Bravčovina na čerstvých šampiňónoch
S varenými zemiakmi a domácim jablkovým kompótom to bol výborný obed.
Bravčový tokáň
Na masti osmažíme na drobno nakrájanú cibuľu. Pridáme nakrájanú slaninu a po chvíli aj nasekaný cesnak...
Bravčové karé na horčicovej omáčke podľa Michala Kovalčíka
Hudobník, gitarista a skladateľ Michal Kovalčík nám v tomto videu pripraví šťavnaté bravčové karé s horčicou,...
Bravčové kúsky na hodvábe zo zeleniny
V našom živote je to zariadené tak, že po príchode na tento svet musíme rok-dva počkať, než sa naše ústa naplnia prvými zubami....
Plnený bravčový závitok
Umyté mäso nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme a natrieme horčicou. Do stredu plátkov...
Sladkokyslé mäso podľa Kristíny Tran
Jednoduché vietnamské sladkokyslé mäso s ryžou nám dnes vo videu predstaví speváčka Kristína Tran.
Krkovice ze sklenice
Tak znie pôvodný recept od kamaráta Brepty. Ide o pomaly konfitované ochutené mäso s cibuľou a cesnakom....
Fašírky trochu inak
Do e-mailu prišiel recept a bola som zvedavá, ako to dopadne. Tak som vyskúšala a...
Štefanské klobásy
Prečo Štefanské? Môj drahý je Štefan, klobásy sme robili práve na Štefana a tento recept nám sadol....
Yu Xiang Rou Si (Bravčové mäso v pikantnej cesnakovej omáčke)
Toto jedlo sa predáva pod lokalizovaným názvom bravčové kúsky v (pikantnej) cesnakovej omáčke....
Karamelizovaný bôčik
Nedejte se mýlit, v karamelu je (nebo neni) kokos, ale ten je tak zakomponován, že to není poznat....
Steaky z panenky s opečenými zemiakmi, zeleninou a šampiňónovou omáčkou
Panenku umyjeme, osušíme a zbavíme blán. Nakrájame na asi 6 cm časti, použil som...
Zabíjačkové zemiaky
Keďže ešte nepominul čas zabíjačkových špecialít a mnohí z nás majú ešte aj dostatočné zásoby kvasenej kapusty v súdku, ponúkam Vám tento jednoduchý a chutný recept....
Perkelt s kolienkami podľa Veroniky
Môj recept je ľahký a chutný najlepšie zo zaváranou paprikou, ale samozrejme, každému podľa chuti....
Bravčové plátky s kelom, hubami a paradajkami
Bravčové karé je mäso dosť suché, vhodnou technológiou dusenia či varenia ale z neho pripravíte výbornú chuťovku....
Králik s bravčovými výpečkami na čiernom pive s moravskou kapustou
Mal som v mrazničke porcie domáceho králika, rozhodoval som sa či bude na smotane alebo perkelt....
Sýta gulášová polievka
Uvarená na spôsob kotlíkového gulášu z odrezkov bravčového mäsa so zemiakmi a haluškami.