
Tekvicovo-bryndzová nátierka
Zvýšilo mi pyré z hokkaido tekvice, tak som ho sfúzovala s bryndzou, ovoňala korením a...

Dvoranský burger s tekvicovou plackou a cesnakovou majonézou
Každé ročné obdobie motivuje šéfkuchára preniesť sezónu na tanier. Jeseň je však u mňa jednotkou. V záhradách, sadoch a lesoch sa nájde veľa farebného a voňavého a všetko sa to dá premeniť na výnimočné jedlo....

Börek z tenučkého cesta
Tento fantastický chutný a chrumkavý börek robievam často. Tento raz je to trocha zjednodušená verzia, ...

Burger s cibuľovou marmeládou
Domáci burger to je celkom iná vec ako ten, ktorý poznáte z bežného fastfoodu....

Bezlepkové zemiakové rožky so strúhaným syrom
Uvarené zemiaky roztlačíme a spojením s polovicou nastrúhaného syra a múčnou zmesou Universal mix Liana vypracujeme hladké...

Holubacia paštéta s králičou pečeňou
Umyté holuby rozkrojíme na polovicu, položíme na plech, pridáme očistenú a pokrájanú zeleninu, šalotky, osolíme,...

Vajíčková nátierka do prírody
Je to nátierka na ťažké ráno po prebdenej noci. Napríklad po nočnej, alebo ak chcete...

Kuracie „tacos“
Kukuričné placky: Všetky suroviny zmiešame dohromady, z cesta vytvarujeme guľôčky (približne 40 g) a cez papier na...

Klobáska v pikantnej korenistej omáčke
Veľmi dobrý a chutný recept. Koho omrzí klobása s horčicou alebo chrenom, nech určite vyskúša....

Pizzový koláč a tyčinky
Vyskúšajte aj takýto pizzový koláč, nemusí to byť vždy len okrúhla pizza.

Špaldové minipizze so salámou, s jalapeňos a čedarom
Všetky suroviny na prípravu cesta dobre vymiešame a necháme chvíľu odležať na doske. Potom cesto rozvaľkáme na...

Bruschetta z kváskového cesta s hubovým ragú
Bruschetty: Je lepšie, ak si ich pripravíme deň vopred. Ráno pripravíme rozkvas, a to...

Tyčinky grissini s bylinkami a parmezánom
Parmezán posekáme na malé kúsky. Pridáme najemno nasekané čerstvé bylinky, cukor a soľ. Primiešame múku, ...

Tartaletky s karamelizovanou šalotkou
Cesto: V mise rozmiešame múku so soľou a pridáme na malé kocky pokrájané maslo. Pomocou vidličky ho roztláčame a...

Cibuľové krúžky v pivovom cestíčku s cesnakovo-pažítkovým dipom
Cibuľové krúžky: Najskôr pripravíme cestíčko tak, že vajcia vyšľaháme spolu s pivom, do ktorého postupne pridáme...

Domáce utopence
Najdôležitejšie pri tomto recepte sú špekáčiky, aby boli čo najkvalitnejšie, s vysokým podielom mäsa. Najprv pripravíme...

Zapekané bezlepkové bagety
Upečieme bezlepkové bagety podľa nášho receptu na www. liana. sk

Bezlepkové pizza štangle
Pripravíme kvások zo 150 ml vlažného mlieka, droždia a 1 KL cukru. Suroviny necháme nakvasiť...

Rybacia nátierka - svieža a sýta
Táto nátierka má niekoľko zlých vlastností. Dlho vám nevydrží, vrstvy na chlebe si hostia nanášajú veľmi hrubé a kto ju ochutná prvýkrát, bude vás buď otravovať s receptom, alebo (to je ten horší prípad) bude chcieť, aby ste mu ju robili vy sám....