Hubovník
Marek Oroszi
majiteľ pekárne Pošeň v Stupave, 27. februára 2021
majiteľ pekárne Pošeň v Stupave, 27. februára 2021

Foto: Pravda - Ivan Majerský
40 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Huby a cibuľu očistite, nakrájajte nadrobno a orestujte na panvici s olejom. Rožky pokrájajte na kocky. Huby s cibuľou zmiešajte s rožkami. Pridajte vajcia, soľ, korenie, roztlačený cesnak a nasekanú petržlenovú vňať.
- 2
Zmes preložte na vymastený plech a v rúre vyhriatej na 180 °C pečte 40 minút. Po upečení nechajte vychladnúť a nakrájajte na kocky ako koláč.
- 3
Tip: Namiesto húb môžete použiť napríklad aj restovanú hydinovú pečienku.
Tiež hubový koláč:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu