Bezlepková veľkonočná nádievka
Foto: vitacelia
Či už na Veľkú noc alebo k nedeľnému obedu, nádievka je skvelou prílohou a my Vám ponúkame recept na jej bezlepkové
prevedenie.
Zdroj: www.penam.sk
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Bagety nakrájame na kocky a zalejeme mliekom, v ktorom sme rozšľahali vajcia. Necháme chvíľu odležať, dokiaľ bagety nasajú tekutinu.
- 2
Primiešame na kocky pokrájanú slaninku a pridáme soľ, korenie a majoránku. Zmesou naplníme zapekaciu misu, ktorú sme najprv vymastili maslom. Pečieme v rúre pri teplote 200 °C cca 30 minút do zlatista.
Tiež plnka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu