Bezlepková plnka
Bezlepková plnka

Bezlepková veľkonočná nádievka

vitacelia - fotkavitacelia, 30. marca 2021. Komerčný recept.
Bezlepková veľkonočná nádievka
Foto: vitacelia

Či už na Veľkú noc alebo k nedeľnému obedu, nádievka je skvelou prílohou a my Vám ponúkame recept na jej bezlepkové prevedenie.
Zdroj: www.penam.sk

4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
na 200 °C

Suroviny

2 bal.
2 dcl
2 ks
100 g (pokrájaná na kocky)
 (na vymastenie misy)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bagety nakrájame na kocky a zalejeme mliekom, v ktorom sme rozšľahali vajcia. Necháme chvíľu odležať, dokiaľ bagety nasajú tekutinu.

  2. 2

    Primiešame na kocky pokrájanú slaninku a pridáme soľ, korenie a majoránku. Zmesou naplníme zapekaciu misu, ktorú sme najprv vymastili maslom. Pečieme v rúre pri teplote 200 °C cca 30 minút do zlatista.

Diskusia k receptu