Foto: lenkapalenka
Jednoduchý recept na výborné nadýchané zvrchu chrumkavé a vnútri vláčne langoše.
Zdroj: z internetu
4
porcie
porcie
80 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z uvedených surovín (mlieko s vodou mierne zohrejeme) vypracujeme cesto, ktoré sa odlepuje od misky.
- 2
Necháme 1 hodinu kysnúť.
- 3
S vykysnutým cestom pracujeme s naolejovanými rukami aj podložkou. Cesto rozdelíme na 8 rovnakých častí, vytvarujeme langoše, ktoré postupne vyprážame v horúcom oleji z oboch strán.
- 4
Namastíme obľúbenými surovinami a papáme.
- 5
Dobrú chuť a pevný žlčník prajem :-)
Tiež langoše:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu