
Rýchle rybacie karí
Dobrým karí receptom nikdy nepohrdnem. Je to tak jednoduché a chutné jedlo, ktoré zahreje srdce a prakticky sa na ňom nedá čo pokaziť....

Rýchle cestoviny s nemäskom Goody Foody
Bezmäsité mäsko Goody Foody nakrájame na kocky a sprudka opečieme na rozpálenom oleji. Pridáme na kolieska...

Imitovaná želví vejce - vložka do rybí polévky
Recept pochází z Vaňhovy Rybí kuchyně.

Kuřecí krém s mrkvovými nudličkami na másle
Vařit pečlivě, nepospíchat a pak polévka chutná slavnostně .

Zemiakové mrkvičky
Ak hľadáte peknú prílohu k mäsu alebo len máte chuť sa pri varení aj zabaviť, nachystajte...

Grilovaná mrenka červená s kašou z violet zemiakov
Metóda „sous vide“ - čiže varenie vo vákuu v hermeticky uzavretých plastových vrecúškach pri nízkych teplotách počas dlhej...

Cestovinový šalát
Cestoviny uvaríme podľa návodu. Papriky, rajčiny, cibuľu, salámu pokrájame na malé kocky, ...

Plnené „mušle“ vo vínovej omáčke
Slávky dobre umyjeme, otvorené mušle odoberieme. Cibuľu a cesnak očistíme, nakrájame a urestujeme na...

Hnedá ryža s quinoou, hubami a cuketou
Ak hľadáte jednoduchý a chutný recept, spozornite! Tento recept na hnedú ryžu s quinoou, šampiňónmi...

Zeleninové fettuccine
Chcela som pridať fotky ale začala som to robiť a potom by to už nebolo kompletné...

Fenyklový salát
Měl jsem ještě jednu bulvu fenyklu a uvažoval co s ní provést. Prošel jsem si své...

Ľahký ryžový šalát
Tento recept som vymyslela sama a tak sa niekomu nemusí páčiť. Je na dlhý deň v...

Jarná detox polievka zo stonkového zeleru
Zeler umyjeme, nakrájame a pridáme do hrnca, v ktorom máme rozohriaty olej. Vňať si...

Taká india :)
Na troške oleja orestujeme zeleninku (mrkva, hrášok, fazuľka, zelená paprika, karfiol... podľa...

Bryndzová panna cotta na oškvarkovom koliesku
Bryndzové halušky nás ako kulinárska ikona preslávili aj za hranicami. Začína sa nimi ochutnávanie slovenských jedál.....

Zemiakovo-zeleninový šalát
Zemiakový šalát sa dá urobiť aj inak ako iba majonézová klasika. Jarné šaláty k tomu priam...

Čočka s anýzem, římským kmínem a kuřecím masem
Nezvyklá kombinace koření, ale s čočkou (a nejen) je výborná,

Bodkované rezance so smotanou a jarnou cibuľkou
Nehľadala som na nete, či už niekto tieto rezance robil, jednoducho som si to vymyslela...

Syrové rezance
Aj keď dnes sa už častejšie používajú aj hotové rezance kúpené v obchode, takéto sa (zatiaľ)...

Ravioly so šalviou
Komerčný recept<br />Keď do hlavného jedla, ravioly so šalviou, pridáte med a paradajky, je...

Vanilkový puding
Dobre vymiešať žĺtky, cukor a maizenu.

Lososové caramelle na paradajkách
Múku zmiešame s vopred rozšľahanými vajcami. Pridáme 1 kl olivového oleja. Vymiesime a necháme 30...