Farfalle s tuniakovo-rajčinovou omáčkou

izabella929 - fotkaizabella929, 2. decembra 2011

Rada robím recepty, ktoré nevyžadujú dlhú úpravu a ešte sú aj vynikajúce.Medzi také patrí aj toto jedlo.

2
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
 podla potreby
1 ks
2 lyžice
200 ml
1 konzerva
1/2 lyžice
1/2 lyžičky
1 lyžica
štipka

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na oleji si osmažím pokrájanú cubuľu.Na cibuľu dám starilizované lečo a prilejem hneď aj rajčinový pretlak.Počas varenia pridám bazalku, mleté čierne korenie a čubricu.Nakoľko sú všetky suroviny už hotové, nie je potrebná dlhá príprava.Povarím približne 10 minút a pridám tuniaka z konzervy a jedlo odstavím.Nechám si zovrieť vodu na cestoviny farfale v osolenej vode ich uvarím.Uvarené cestoviny vyberiem na taniere, polejem tuniakovo-rajčinovou omáčkou.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: