Rastlinná koložvárska kapusta v zemiakovej placke
Vyskúšajte tradičný slovenský recept na rastlinnú nôtu. S Rastlinnou koložvárskou kapustou si určite pochutíte.

Kuracie prsia na zelenine
Olej rozpálime v hrnci a opražíme v ňom cesnak rozotrený so soľou. Pridáme kuracie mäso nakrájané...

Gallo Pinto alebo ryža s fazuľou, slaninou a vajíčkom
Jednoduché ale výborné jedlo zo stredoamerickej kuchyne. Toto je jeden z úplne prvých cudzokrajných receptov, ...

Filety zo zubáča s pomarančovou polentou
Filety osolíme a okoreníme, opekáme na oleji z každej strany 4–5 minút.

Medailónky v parmezáne
Kuracie prsia nakrájame na rovnaké tvary a okoreníme grilovacím korením.

Zajačia restovaná pečeň na zázvore
Zajačia pečeň je delikatesa, nakoľko som ešte pár kúskov mala, tak som si vymyslela taký...

Syrovo-šampiňónovo-cukinový špíz v zemiakovom cestíčku
Chutné a jednoduché jedlo, ktoré pripraví úplne každý.

Medailóniky zo sviečkovice na divoko
Plátky mäsa ochutíme korením na divinu a na rozohriatom olivovom oleji opečieme dozlatista. Mäso vyberieme a...

Zeleninový kuskus s bazalkou
Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere 1:2 a necháme postáť 10 minút.

Tofu kebab so smotanovým dipom
Kebab je vynikajúci mäsitý pokrm z blízkeho východu. Čo však v prípade, že ste vegetarián?...

Široké rezance s kuracím mäsom a pikantnou slivkovou omáčkou
Kuracie stehná nakrájame na úhľadné kocky a osmažíme na cibuľovom základe. Mierne podlejeme vývarom, pridáme...

Cesnakový podlesník s cukinou
Zemiaky očistíme, postrúhame spolu s cukinou, pridáme soľ, korenie, cesnak, rascu, ...

Špagety carbonara na zdravý spôsob
Viem že toto nie je originálny recept na carbonara omáčku, ale je to taká moja diernejšia...

Ovsené proteínové lievance s čučoriedkami
„Chutí to tak dobre až sa mi ani nechce veriť, že to nie je tak nezdravé“...

Moja pečienková paštéta
Túto pašteku som si vymyslela keď som zistila že deti majú radi pečienku. Robím ju vždy...

Teplý cestovinový šalát
Obľúbené jedlo Českého herca Vlastu Buriana od jeho kuchára Jaromíra Trejbala.

Jablkové palacinky s mňam plnkou
Tieto palacinky robila moja milovaná babička Kristínka, ktorá bola vychýrená kuchárka a robila najlepšiu ťahanú štrúdľu,...

Guláš z kuriatok
Očistené kuriatka dobre umyjeme a necháme odkvapkať. Cibuľu očistíme a nadrobno posekáme. Údenú slaninu pokrájame na...

Losos s krémom z medvedieho cesnaku
Sezóna medvedieho cesnaku je v plnom prúde tak to treba využiť...

Kapustové fašírky s ovsenými vločkami
V osolenej vode uvaríme ovsené vločky a necháme vychladnúť. Kapustu dôkladne vyžmýkame a zmiešame s ovsenými...
Cestovinový šalát s kuracím mäsom
Jednoduché a rýchle jedlo, ktoré výborne zasýti a bude mňam na obed či na večeru...

Cuketové špagety carbonara
Krehká, chrumkavá zelenina plná vitamínov a minerálov je tým úplne najlepším jedlom počas letných dní...

Restovaná kuracia pečeň a jej vyprážaná verzia
Veľmi dlho som toto jedlo nerobil, tak som to takto spojil...

Racúchy
Je to recept môjho obľúbeného poľského kuchára. Sú to v podstate lievance ale minimálne v poľských...

Diabolská zmes
Mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na tenké rezance. Na hlbšej panvici zohrejeme tuk a mäso na ňom opražíme.

Banícky bravčový rezeň
Naklepané rezne posolíme, potrieme plnkou, zvinieme, zviažeme, obalíme v múke a opečieme.