Bravčová panenka na thajský spôsob

Štefan Grich
šéfkuchár hotela Panorama Resort na Štrbskom Plese, 10. marca 2013 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Bravčová panenka na thajský spôsobFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
30 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Cestoviny necháme vo vriacej vode asi 15 minút, nevaríme ich a potom scedíme. Mäso odblaníme, okoreníme a vložíme do kokosového mlieka s pridaním medu a karí korenia.

  2. 2

    Zeleninu orestujeme na tuku, okoreníme, pridáme huby, čili omáčku a sójovú omáčku, krátko orestujeme. Cestovinu dozlata opečieme na panvičke s pridaním soli a korenia. Keď je cestovina opečená dozlatista, primiešame ju k zmesi a premiešame.

  3. 3

    Mäso vyberieme z marinády, osušíme, okoreníme a opečieme zo všetkých strán. Dopekáme v rúre asi 10 minút pri 170 °C. Hotové mäso narežeme na plátky a podávame s cestovinou.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist