
Hubové rezne
Čerstvé huby očistíme, umyjeme a nakrájame nadrobno. V rozpálenej masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľu a...

Valentínske tofu lievance
V mixéri vymiešame tofu, polievkovú lyžicu kokosového oleja a polovicu mandľového mlieka do krémovej konzistencie...

Biely vodopád pod kuracími nočkami na paradajkovej omáčke
Japonci dali týmto cestovinám bez sacharidov, ktoré sú vlastne zeleninou v tvare cestovín a ako bonus...

Morčacia pečeň na šalvii, jablkách a Cabernet Sauvignon
Morčacia pečeň je lahôdka, teraz som ju pripravila na šalvii, jablkách a suchom červenom víne...

Pohánkové palacinky
Z ingrediencií si vypacujeme hladké cesto, ktoré lejeme naberačkou na rozpálenú panvicu a pečieme z oboch...

Chuťovky na ihle
Chutia podobne ako španielske vtáčiky len su menšie a keďže su napychnuté na špici nerozlezú sa:)........

Yaki Onigiri
Yaki Onigiri, jednoduchý a chutný pokrm, ktorý pochádza z japonskej kuchyne, je skvelý spôsob, ako vytvoriť výnimočné dobroty priamo z pohodlia vášho domova....

Kuracia exotika s červeným grepom
Neviem, ako vy, ale ja väčšinou rozmýšľam, čo uvariť z toho, čo mám...

Mašličky s rajčiakmi a olivami
Mašličky uvaríme podľa návodu v osolenej vode. Scedíme, prepláchneme studenou vodou a necháme odkvapkať...

Chlebová míchanice
A zde mám ještě jeden obyčejný, rychlý a chutný recept, když Vám zbude chleba...

Miešaný šalát s kačacím mäskom a mangom
Chystáte večierok a neviete ako prekvapiť hostí? Inšpirujte sa lahodným receptom šéfkuchára Petra Kulčára.

Jemná omeleta so sušenými paradajkami a cesnakovo-syrovou náplňou
Jde o momentální nápad po silvestrovském občerstvení - v lednici zbyla jí česnekovo-sýrová pomazánka (u nás pod...

Whisky flambovaná foie gras s toastom
Názov "whisky" pochádza zo starého galského slova uisge, čo je skrátená verzia uisge betha a znamená živá...

Hovädzí steak s opekanými zemiakmi s cherry paradajkami
Tento postup som použil pri mojom prvom steaku a odvtedy ho inak nerobím. Veľmi ľahký postup...

Cestoviny so špenátom
Umytý špenát neosušíme a dáme ho rovno do hrnca, kde ho dusíme. Keď spľasne, ...

Panenka – Čermeľ – so zelerovohubovou omáčkou
„Inkvizičný senát“ na Varecha. sk ma pre takto upraveného bravčového „zajačika“ asi poženie pred súd svojej prísnej...

Kuracie prsia Cornflakes
Umyté kuracie prsia vyklepeme osolíme, vložíme do vajíčka a potom do cornflakesov. Na rozpálenom oleji...

Banánová palacinka - recept aj pre začiatočníkov
Prísť domov, otvoriť chladničku a pozerať na horčicu a studený vzduch. Každý to už zažil....

Plnené králičie karé a palacinkové mešce
Karé z králika je najjemnejšie mäsko. Vždy, keď máme králikov, karé vyrežem a pripravím...

Banány v kokosovom cestíčku
Z múky, vajcia, cukru a malého množstva mlieka urobte husté cesto.

Pištova palacinka
tento recept osm vymylsle ja, mam nanho aj patent taze nikto si nic neprivlastnujte :Dpripravujem ho priatelke...

Uletence a Slncová kaša
Mali sme chuť na krídla, ale čo k nim? Príloha je čistý experiment... :-)

Paprikové jadrovníky ako úplatok
..... potrebujete si to u svojej krajšej polovičky "vyžehliť"? Prehnali ste to s kamarátmi...

Labužnícke makaróny
Nakrájanú šunku opečieme na masle, pridáme hrášok, šampiňóny, soľ, korenie a dusíme 5...

Vegetarian Korma po našom
Tento recept som objavila na stránke allrecipes. com Recept je chutný, avšak keď som ho chcela...

Plněné olihně (kalamáry) s rajčatovou omáčkou
Miluji mořské plody a ráda ochutnávám hlavně na dovolené u moře různé úpravy. Moje recepty najdete...

Krízový kaviár na každý stôl
Na kaviár nemá najdrvivejšia drvina Slovenska peniaze. Ako si teda pomôcť? Týmto starým vyskúšaným židovským receptom....

Šalát zo zelenej zeleniny s tofu a quinoou
Vo vriacej osolenej vode oblanšírujeme fazuľkové struky a nakrájané hráškové struky. Scedíme a schladíme v studenej...