Reďkovky majú zostať chrumkavé...
6
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Reďkovky pokrájame, odložíme. V miske zmiešame víno, med, sójovú omáčku a koreniny. Do misy vložíme plátky lososa, potrieme zmesou, necháme 15 min. marinovať.
- 2
Reďkovky orestujeme na masle, poprášime cukrom, stále miešame a restujeme 10 min. Reďkovky vyberieme, na tej istej panvici osmažíme lososa z každej strany 3 min. Na servírovacej mise rozložíme lososa a obložíme reďkovkami.
- 3
Zapíjame bielym.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu