Losos s ľadovými reďkovkami

cokomilka - fotkacokomilka, 6. decembra 2009

Reďkovky majú zostať chrumkavé...

6
porcií
25 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

6 ks
2 zväzky
20 cl
2 lyžičky
2 lyžice
1 lyžička
1 lyžička
60 g
2 lyžičky
2 lyžičky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Reďkovky pokrájame, odložíme. V miske zmiešame víno, med, sójovú omáčku a koreniny. Do misy vložíme plátky lososa, potrieme zmesou, necháme 15 min. marinovať.

  2. 2

    Reďkovky orestujeme na masle, poprášime cukrom, stále miešame a restujeme 10 min. Reďkovky vyberieme, na tej istej panvici osmažíme lososa z každej strany 3 min. Na servírovacej mise rozložíme lososa a obložíme reďkovkami.

  3. 3

    Zapíjame bielym.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: