Tekvicový šalát s horčicovo-medovým dresingom
Jozef Riska
šéfkuchár Savoy Restaurant hotela Radisson Blu Carlton**** Bratislava, 9. októbra 2018
šéfkuchár Savoy Restaurant hotela Radisson Blu Carlton**** Bratislava, 9. októbra 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cviklu uvaríme domäkka, ošúpeme, nakrájame na menšie kúsky. Očistenú tekvicu nakrájame na kocky a orestujeme na masle. Dochutíme soľou a čerstvo mletým korením.
- 2
Horčicový dresing: 3 druhy horčice vymiešame s medom.
- 3
Tekvicu zmiešame s hroznom, gaštanmi a horčicovým dresingom. Šalát zdobíme vlašskými orechmi a cviklou.
Tiež tekvicový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu