Tekvicový šalát
Tekvicový šalát

Tekvicový šalát s horčicovo-medovým dresingom

Jozef Riska
šéfkuchár Savoy Restaurant hotela Radisson Blu Carlton**** Bratislava, 9. októbra 2018
Tekvicový šalát s horčicovo-medovým dresingom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
60 minút
príprava

Suroviny

800 g maslová
1 strapec
100 g uvarené
1 ks
10 g
4 PL
1 PL
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cviklu uvaríme domäkka, ošúpeme, nakrájame na menšie kúsky. Očistenú tekvicu nakrájame na kocky a orestujeme na masle. Dochutíme soľou a čerstvo mletým korením.

  2. 2

    Horčicový dresing: 3 druhy horčice vymiešame s medom.

  3. 3

    Tekvicu zmiešame s hroznom, gaštanmi a horčicovým dresingom. Šalát zdobíme vlašskými orechmi a cviklou.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: