Francúzske rezne

redakcia - fotkaredakcia, 1. marca 2010

Suroviny

4 ks
100 g
50 g
4 ks
1 ks
20 g
200 ml




Postup

  1. 1

    Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme, poprášime múkou a na rozpálenom oleji opečieme z oboch strán dozlata. Do tuku z pečenia pridáme nakrájanú cibuľu, posekanú zelenú petržlenovú vňať a necháme speniť.

  2. 2

    Pridáme sparené a olúpané paradajky nakrájané na kúsky, nakrájané huby, podlejeme vínom a dusíme domäkka.

  3. 3

    Do hotovej omáčky ešte pridáme maslo a podľa chuti prisolíme a okoreníme.

Diskusia k receptu

Vymazať
forneta
je dwolešitá prílohaa... aaach... a predala to redakcia takše wam asi newodpowediaa...
Vymazať
marienka44
ja tomu receptu nerozumiem. To masko po opeceni sa uz nedusi s rajcinami? Vypek sluzi len na vytvorenie omacky?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia